Herkese Şimdiden Teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

badyoung

New member
Reaction score
0
Bu internette yer alan bazı sitelerde günde yalnızca bir oy atabiliyorum ertesi gün tekrar oy atabiliyorum bir günde nasıl birden fazla oy kullanabilirim yada kullanabilirmiyim öğrenmek istiyorum
İlgilenenlere şimdiden teşekkürler

ip yinelemen lazım modemi kapatıp aç internet geçmişini cookieleri sil ozaman bir daha oy kullanabilirsin ama her sitede geçerli değil tabi

Eğer site IP adresine bakıyorsa modemine reset atman yeterli olacaktır.
reset sonucunda yine olmuyorsa site cookie kullanıyor demektir.Bu kez de

başlat > çalıştır > cookies burdakilerin hepsini silersin. ve tekrar işlem yaparsn =)

katılıyorum saniyede bir ıp değiştirme programları işe yararmı ki res atmak gerekirmi ozaman çünkü rsle uğraşmak zor oluo 10 dk beklion netin gelmesini

internette en yaralı sitelerin başında bu sitedir bence

bilseydim bile nasıl olduğunu amacınızı bildiğim için söylemezdim !!!!!
el insaf, insanları yanıltmayalım kardeş, bu konuda bilgilerini paylaşan arkadaşlarıma da teessüflerimi arzederim, hani bazen deniliyorya "kardeşim bu sitede şunu paylaşmak yasak vs." biz öyle site değiliz diye, benim için bundan pek bir farkı yok dostum. istediğin biraz farklı, benim için de anlamı büyük

bilseydim bile nasıl olduğunu amacınızı bildiğim için söylemezdim !!!!!
el insaf, insanları yanıltmayalım kardeş, bu konuda bilgilerini paylaşan arkadaşlarıma da teessüflerimi arzederim, hani bazen deniliyorya "kardeşim bu sitede şunu paylaşmak yasak vs." biz öyle site değiliz diye, benim için bundan pek bir farkı yok dostum. istediğin biraz farklı, benim için de anlamı büyük

dostum tam olarak ne demek istiyosun... ?

Adminler her yere yetişememekteler... Eğer HH nin kurallarına ters düşen bir durum olursa [urlhttp://www.hackhell.com/oneriler-ve-sikayetler/94100-sikayet-ihbar-hatti.html]Şikayet / İhbar[/url] başlığına gerekli konuyu linkiyle bildirmen yeterli..

uyarın için teşekkür ederim, yeri ora diyorsanız oraya yazayım, eyvallah

Gerekli açıklamalar yapılmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri