...::: Herkes mi suçLu ? :::....

oLdness_07

The Darkness
Reaction score
0
Bulut Geçti Gözyaşları Kaldı Çimende,Gül Rengi Şar
emrebol.gif

Fenerbahçe taraftarıyla sarı-lacivertli yönetim arasındaki kriz her geçen gün daha da büyüyor. Başkan Aziz Yıldırım’ın bu seferki hedefi; kar-kış, yağmur-çamur demeden her maça gelen fedakar, cefakar taraftarlar... Şükrü Saraçoğlu Stadı’nı “cehenneme” çeviren rakip takımların yüreğine korku salan taraftardan bahsediyorum. Tiyatro gibi maç izleyenlerden değil!
Eleştiriye asla tahammülü olmayan, en küçük muhalefeti hemen susturmaya çalışan ve Fenerbahçe düşmanı ilan eden Başkan Aziz Yıldırım bu kez GFBliler taraftar grubuna takmış durumda. Taraftar Fenerium’ları adeta yağmalarken, Fenerbahçe kartları bilmem kaç yüz bin seviyesine getirerek rekor kırdırırken iyi, küçücük bir muhalefette kötü...
Şimdi sizlere bazı isimlerden bahsedeceğim. Atilla Kıyat, Sadettin Saran, Tahir Kıran, Hakan Bilal Kutlualp, Tuncay Şanlı, Mehmet Aurelio, Serdar Kulbilge, rakip takım yöneticileri, medya ve son olarak Genç Fenerbahçeliler... İşte Yıldırım’a göre bu isimlerin hepsi suçlu ama kendi haklı. Yahu insan biraz da kendine bakmaz mı? “Acaba ben de bir yerde hata yapıyor olabilir miyim?” diye... Fenerbahçe’nin “en ateşli” taraftarını stat dışına atacağınıza bir çözüm bulun. Ama çözümünüz basındaki yandaşlarınıza “GFBlilerin lideri Sefa Beşiktaşlıdır” haberleri yazdırmaktan daha zekice olsun. Bu kriz Saraçoğlu’nun etkinliğini yarı yarıya azaltır. Mağrur olma Başkan, senden büyük Allah var.
Emre ßoL (Türkiye Gazetesi)

Aziz YıLdırım'ın fenere kattıkLarının yanında da zararı mutLaka oLacaktır..

bu gerek devre arasında soyunma odasının kapısını tekmeLeyerek içerde küfürLer savurmak oLsun,gerekse işine geLmeyenLeri sanki afaroz edermişçesine fb'LiLikten men etmek oLsun (ki kraLının böyLe bi hakkı yoktur)..

finansaL getirinin yanında,duygusaL götürü..
sonuç ortada.. fb maçLarda bi Türk MiLLi takımı veya Gs gibi asıLamıyor.. GsLi oLduğumdan söyLemiyorm,fb çok yetenekLi oyuncuLardan kuruLu ama işte o bağ kuruLamıyor.. buna en büyük engeL de Aziz YıLdırım'dır..

Fenerbahçe Artık Ciddi Anlamda Dünya Klübü Olma Yolunda İlerliyor.Bunun Gereklerini De Gerçekten Tesis, Kadro, Teknik Yönetim, Stat, Kombine, Merchandising, Her Anlamda Gelişerek Yapıyorlar...

Ama Bir Şeyi Unutuyorlar Bunlar Elbette Gerekli Ama Fenerbahçe Bir Gerçek Varki Her Geçen Gün Taraftarından Kopuyor Ve Sadece Maddiyata Bakan Köleler Takımı Olma Yolunda İlerliyor Bunu Yapmaması Lazım Aziz Yıldırım'ın Bu Kadar Katı Davranmak Yerine Birazcık Galatasaray'daki Adnan Polat Gibi Taraftarın İçine Biraz Daha Girmesini Ve Taraftarla Takım Arasında Biraz Daha Köprü Vazifesi Görmesini Bekliyorum Bir Galatasaraylı Olarak Fenerbahçe'nin Bu Görüntüsü Gerçekten Hoş Değil...

Geri