herkes katılsın(münazara):)

'StİnG'

Banned
Reaction score
0
ruyalarda her şeyi gerçek gibi yaşıyoruz... peki bu dünyada da rüyada olmadığımızı ispatlayan bir kanıt var mı?
merak işte...isteyen katılsılsın bu münazaraya isteyen de bakıp çıksın ilgi alanına girmiyosa:)

Deney yapalım ve bakalım.Şöyleki;

ucu yeni açılmış 2 adet kurşun kalem alınır.(mümkünse sarı olanlarından)
sivri uçları burun deliklerine yerleştirilir.
kafa masya sertçe vurulur (ıghhh)
ve olaylar gelişir.... :cool:

1- ........ (sorun yoktur, yok olmuşsunuzdur. dünya rüya değilmiş anlarsınız yok anlayamazsınız ...)
2- Eğer karşınızda daha önce görmediğiniz 2 yaratık varsa sorun var demektir.

- hey sen burnunda kalemleri olan
- ben mi arkamdaki mi
- sen sen sarı kalemli olan arkandaki kırmızı.bak o laf dinlememiş.sol taraftan dewam ediyorsun arkadaşım.
- ama ben deney mahiyetinde....
- hadi canım bekleme yapmıyoruz ve soldan devam ediyoruz
- forumdan arkadaş..... hani rüyamı falan.... ha ixir yaaa offf yaa

evet 2 numaralı seçenek dünyanın rüya olduğunu kanıtlar zannımca. ama benim tavsiyem bi 50 sene beklemeniz olacaktır. herkes 50 sene sonra dünya çizgimiymiş neymiş görcektir. :eek:

bööle bi kanıt yok dooru ama neden 50 yıl?bi bildiin mi var yoksa:) 50 yıl soora noljek?

piken' Alıntı:
bööle bi kanıt yok dooru ama neden 50 yıl?bi bildiin mi var yoksa:) 50 yıl soora noljek?
bazı gercekler zaman gectikce anlaşılır ...hayat tecrübe kazandırır ve de insana ders aldırır ...birşeylerin farkına varır ama zaman herşeyi satın almış olur ...
Bu durumda 50 yaşını aşanlara sormak lazım bu soruyu.. :cool:

o halde 50 yaş ve üstüne soralım,çünkü sanırım o tecrübeleri edinmem için bi sürü yıl var :D

Sting BEn buna Takmıştım bi ara boşver en iyisi DÜşünmemek Daha Bunun gibi Çok şey Var Yazarım Psikolojiniz bozulur :)

bu bi felsefe kandırmacasıdır
ne kanıtlanabilir nede çürütüle bilir
o yüzden bşvrin böyle şeylere kafayı yormayı..!

hannibalgs' Alıntı:
bu bi felsefe kandırmacasıdır
ne kanıtlanabilir nede çürütüle bilir
o yüzden bşvrin böyle şeylere kafayı yormayı..!

bu tez i çürütecek bir delil göster o zaman hannibal...
kanıtlanabilir ve de çürütülebilir bence ..:)
kafayı böyle şeylere yormak daha mantıklı bence :cool:

ama ruya gerçek olmadiği kesin çünkü sanıyede mesala bıyerden bı yere 1 sanıyede gıdebılıyon ama hayatta bu olmuyo stıng fazla düşünmeyecen bu konuları ben bı ara çok düşünüyodum ama hayatın bı ruya olup olmadiğina karar veremdim ama çok güzel bi payalaşim oldu forumda konuşulacak bı konu aline sağlık::.:D

Laaaa olm kafayı mı yediniz bnen bir araa kfayı gezegenler ve yıldızlarla bozmustum ama sonra kafayı yemeye basldım bıraktım o yusden bunlar cok sacma seyler gibi gorunur ama insana kafayı yedirtir benden de size br bilgi en uzun ruya 6 ile 8 sn içinde gorulurmus !!! bunu ben demiyorum proflar diyoo :):)

ya eğer rüyasa uyandiin zamn 'ben war ya rüyamda hh die bi site gordum hatta 'StİnG' bole bişiler yazmişti' derim:D

Ama fazla rüya olcaiini sanmıyorum o zmn rüya nin içide rüye goruoz gibi bişi olurdu(1 tanesi gecelri gorduumuz rüya)

Tv İcinde Tv İzlemek gibi bişi olsa gerek:D

beni bağışlayın ama münazara konusu olamayacak kadar kötü ve saçma bir konu bence.Rüya sözcüğünü kullanırken acaba biz gercekden rüyanın bildiğimiz şey olup olmadığını nerden biliyoruz???? YANİ MATRİX FELSEFESİNİ TARTIŞALIM BENCE O DAHA MANTIKLI BU KONUDAN hehehe:):)

YueMTaS' Alıntı:
bence zekeriya beyaz abimize soralım :D
konu daha iyi amacın dışına cıkmaz sapmazdı heee:D
şu adamnı devreye sokmasan :mad:

eğer bu dünya bir rüya ise sanırım bu rüyanın türü kabustur ve rüyadan çıkmanın tek yolu ölmek ise ben hemen ölmek istiyorum

ben böyle bir rüyayı içime sindiremem

bir tarafta herşey günlük gülüstanlık
insanlar maddiyatın verdiği güçle rahat ve imkanlarla dolu hayatlarını sürüdürüyor

bir tarafta maddiyat için 12 yaşında çocuklar seks kölesi yapılıyor

bir tarafta insanlar hayatlarını devam ettirebilmek için mızraklarla kendi türdeşini yok ediyor

bir tarafta maddiyat için güçü olan bir ülke ihtiyacı olan madde için başka bir ülkenin insanlarını öldürüyor

bir tarafta birileri maddiyat için çevreye zarar veriyor

bir tarafta birileri maddiyat için hayvanlara zarar veriyor onların neslini tüketiyor

farkında mısınız ne kadar iğrenç bir rüya

farkında değil misiniz

o zaman siz farklı bir rüya mı görüyorsunuz

gloryboy senin imzan dikkatimi çekti

acaba doğru mu anladım

bir tarafta kızı yok etmek isteyen bir yaratık

bir tarafta bu canavarı tanımak isteyen ve tanımak pahasına ölmeyi göze alan ama yaratığa zarar vermeyi aklından bile geçirmeyen merak dolu bir kız

sting demişsin ki;

bazı gercekler zaman gectikce anlaşılır ...hayat tecrübe kazandırır ve de insana ders aldırır ...birşeylerin farkına varır ama zaman herşeyi satın almış olur ...
Bu durumda 50 yaşını aşanlara sormak lazım bu soruyu..

doğru ama her elli yaşında olan kendini tanımış değildir

kendini tanımadan hayatın ne olduğunu bilmeden yüz yaşında göçüp gidenler de var

entellektühell bölümünde "Ne Olacak Halimiz" e hitaben başlıklı bir yazı var okuyup yorum yapma zahmetine girerseniz teşekkür ederim

by_ajan' Alıntı:
eğer bu dünya bir rüya ise sanırım bu rüyanın türü kabustur ve rüyadan çıkmanın tek yolu ölmek ise ben hemen ölmek istiyorum

ben böyle bir rüyayı içime sindiremem

bir tarafta herşey günlük gülüstanlık
insanlar maddiyatın verdiği güçle rahat ve imkanlarla dolu hayatlarını sürüdürüyor

bir tarafta maddiyat için 12 yaşında çocuklar seks kölesi yapılıyor

bir tarafta insanlar hayatlarını devam ettirebilmek için mızraklarla kendi türdeşini yok ediyor

bir tarafta maddiyat için güçü olan bir ülke ihtiyacı olan madde için başka bir ülkenin insanlarını öldürüyor

bir tarafta birileri maddiyat için çevreye zarar veriyor

bir tarafta birileri maddiyat için hayvanlara zarar veriyor onların neslini tüketiyor

farkında mısınız ne kadar iğrenç bir rüya

farkında değil misiniz

o zaman siz farklı bir rüya mı görüyorsunuz

gloryboy senin imzan dikkatimi çekti

acaba doğru mu anladım

bir tarafta kızı yok etmek isteyen bir yaratık

bir tarafta bu canavarı tanımak isteyen ve tanımak pahasına ölmeyi göze alan ama yaratığa zarar vermeyi aklından bile geçirmeyen merak dolu bir kız

sting demişsin ki;

Bu durumda 50 yaşını aşanlara sormak lazım bu soruyu..

doğru ama her elli yaşında olan kendini tanımış değildir

kendini tanımadan hayatın ne olduğunu bilmeden yüz yaşında göçüp gidenler de var

entellektühell bölümünde "Ne Olacak Halimiz" e hitaben başlıklı bir yazı var okuyup yorum yapma zahmetine girerseniz teşekkür ederim

cok douru soledin !!! walla ağzia sağlik:D

woww fena gaza gelmiş bu ajan
çık lem rüyamdan içim karardı :D

HaYæLet' Alıntı:
woww fena gaza gelmiş bu ajan
çık lem rüyamdan içim karardı :D

hayalet gözlerini kapat ve güzel rüyalar gör ama şunu unutma hangi rüyayı görürsen gör

tükettiğin oksijen bu rüyanın oksijeni

bugün için o oksijene para vermiyorsun

ama bu gelecekte vermeyeceğin anlamına gelmez

şimdi mutlu ve güzel rüyana dönebilirsin

ve oksijen tüketmeye devam edebilirsin

tatlı uykular

Geri