'StİnG'
Banned
ruyalarda her şeyi gerçek gibi yaşıyoruz... peki bu dünyada da rüyada olmadığımızı ispatlayan bir kanıt var mı?
merak işte...isteyen katılsılsın bu münazaraya isteyen de bakıp çıksın ilgi alanına girmiyosa
Deney yapalım ve bakalım.Şöyleki;
ucu yeni açılmış 2 adet kurşun kalem alınır.(mümkünse sarı olanlarından)
sivri uçları burun deliklerine yerleştirilir.
kafa masya sertçe vurulur (ıghhh)
ve olaylar gelişir....
1- ........ (sorun yoktur, yok olmuşsunuzdur. dünya rüya değilmiş anlarsınız yok anlayamazsınız ...)
2- Eğer karşınızda daha önce görmediğiniz 2 yaratık varsa sorun var demektir.
- hey sen burnunda kalemleri olan
- ben mi arkamdaki mi
- sen sen sarı kalemli olan arkandaki kırmızı.bak o laf dinlememiş.sol taraftan dewam ediyorsun arkadaşım.
- ama ben deney mahiyetinde....
- hadi canım bekleme yapmıyoruz ve soldan devam ediyoruz
- forumdan arkadaş..... hani rüyamı falan.... ha ixir yaaa offf yaa
evet 2 numaralı seçenek dünyanın rüya olduğunu kanıtlar zannımca. ama benim tavsiyem bi 50 sene beklemeniz olacaktır. herkes 50 sene sonra dünya çizgimiymiş neymiş görcektir.
merak işte...isteyen katılsılsın bu münazaraya isteyen de bakıp çıksın ilgi alanına girmiyosa
Deney yapalım ve bakalım.Şöyleki;
ucu yeni açılmış 2 adet kurşun kalem alınır.(mümkünse sarı olanlarından)
sivri uçları burun deliklerine yerleştirilir.
kafa masya sertçe vurulur (ıghhh)
ve olaylar gelişir....
1- ........ (sorun yoktur, yok olmuşsunuzdur. dünya rüya değilmiş anlarsınız yok anlayamazsınız ...)
2- Eğer karşınızda daha önce görmediğiniz 2 yaratık varsa sorun var demektir.
- hey sen burnunda kalemleri olan
- ben mi arkamdaki mi
- sen sen sarı kalemli olan arkandaki kırmızı.bak o laf dinlememiş.sol taraftan dewam ediyorsun arkadaşım.
- ama ben deney mahiyetinde....
- hadi canım bekleme yapmıyoruz ve soldan devam ediyoruz
- forumdan arkadaş..... hani rüyamı falan.... ha ixir yaaa offf yaa
evet 2 numaralı seçenek dünyanın rüya olduğunu kanıtlar zannımca. ama benim tavsiyem bi 50 sene beklemeniz olacaktır. herkes 50 sene sonra dünya çizgimiymiş neymiş görcektir.