Herkes HHPORTAL'a Koşuyor ...

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

Adı: MEHMET

HHPORTAL I Yeni Duydu. Hemen Üye Olmak İçin İşini Gücünü Bırakıp Yalınayak Düştü Yollara:

Adı: Mustafa

HHPORTAL Aklına Düştü, Açtığı Konulara Cevap Verilmiş mi Verilmemiş mi?
Koş Mustafa koş, Kim Tutar Seni =)

Adı: EMRAH
Bisikletle Gezmekten Daha Eğlenceli Birşey Olduğunu Duydu Az Önce Arkadaşından. Söylemeye Gerek Var mı?

Adı: ZEYNEP

Şu yolları bir türlü bitiremio ko$ ko$

adı: HALE

evde olan bir bilgisayara arkadaşından önce varıp HHPORTAL a kavuşmak için yarışıyor ...

Adı:ACELİN
HHPORTAL yurt dışındaki hayranlarından. Yazılanlardan pek bir şey anlamıyor ama resimlere ve videolara bayılıyor.... =)

Adı: Bülent
Abi bu bana yapılır mı? Kaçırdık servisi, koş şimdi köye kadar. Akşamda erken yatırıyorlar zaten. Şimdiye kadar yüz konu açılmıştır HHPORTAL da Ne zaman bakacağım hepsine.

adı : BAHAR

HHPORTAL'IN hhgrils bölümü müdavimi ..modayı burdan takip ediyormuş .. bir konuyu bile kaçırmak istemiyor...

Adı: ARDA

Gecenin Bir Vakti. Eve Geç Kalmaktan Değil, HHPORTAL`a Geç Kalmaktan Korkuyor.

Adı: SERDAR

Annesi Zor İkna Edip Bi Koşu Pazara Yolladı. Evde Maydonoz Kalmamış. =) Koşuyor Ali Daha Okunacak Çok Özel Mesaj Var.

adı : dilek

sağlıklı yaşamını ve güzelliğini HHPORTAL' dan okuduğu konulara borçluymuş ..

Adı: zafer

İşten çıktı şimdi. Bilgisayar Başında Bir İş Bulamadı ki, HHPORTAL`a Her Zaman Girsin?

adı : sabri

Az Önce Tuvalete Gitmişti. Aklına Güzel Bir Fikir Geldi. Hemen Yazmalı HHPORTAL`a

Adı: ARİF
Aklına Takmış Bir Kere Her Zamanki Saatte HHPORTAL'da Olacak.

Adı: MUHAMMED
İşe Gitmeye Bu Kadar mı Can Atar İnsan... Evde Bilgisayar Yok Tabi. Bu Gece Zor Sabah Etti. Rüyalarına Girdi HHPORTAL..

Adı: KEREM
Oğlunun Bilgisayarının Başından Kalktığını Görmüş, Koşuyor Sırayı Kapmak için... Afacan Durur mu Hiç? Bakalım 100 Metre Rekorunu Kim Kıracak?

Yaa Bırak Allahını Seversen Usta O Eskidendi :D

eskiyi yaşatmak elimizde .. değilmi mesut ... işte yeniden ayaklanıyoruz .. daha güzel olacak .. hep beraber ..

Çok güzel olmuş çok beğendim abi eline sağlık =)

:) isimler seçme mi :p

güzel olmuş eline sağlık abi

ACELİN bu ismi tuttum :durdurun

Bahar ı geçen gördüm selam dedim duymadı bile konularım diye bağırarak koşuyordu :p

Geri