Herkes Haddini Bilmeli________

LOOPUSED

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Herkes haddini bilmeli

Kim ki bir başkasının tasarrufundaki özel mülkiyete girerse, hemen önü kesilmeli… Ceza olarak, küreğe mahkûm edilmesi belki de caydırıcı olabilir…
Mesela diyelim, söze girelim…

--AKP açılımlardan sorumludur… AKP’nin içinde olmadığı açılım batıldır.
Yufka açmak, tesis açmak, musluk açmak AKP vazifesidir…
Kürt açılımı, Ermeni açılımı, Rum açılımı özel ve AKP’ye mahsus açılımlardır… Bir başka parti kıyıcığına dahi yaklaşmamalı…

--Gelelim CHP’ye:
Bu ihtiyar ve aynı zamanda çok enerjik partimiz diğerlerine benzemez…
ATATÜRK, CHP’nin tekelindedir, kimse/Bize de yer ayırın/diye yalanmasın, etrafta dolanmasın…

Cumhuriyet, CHP tarafından zilyed edilmiş bir kavramdır…
Laiklik var ya, laiklik; ortaksız, merteksiz doğrudan doğruya CHP’nin tapusundadır…
Pankartlı Parlamento Provokasyonu yine bu güzide partimizin özel malıdır…
Dahili Ergenekon teşkilatı yargısıyla, kurgusuyla, vurgusuyla ve dahi bilumum sanıklarıyla CHP’ye aittir…
Kemal Kılıçdaroğlu, Kemal Anadol, Kemal Alemdaroğlu ve ne kadar Kemal, Kemalist varsa tamamı Deniz beyin CHP’sine aittir…
Kimse giremez…

--MHP’ye bakalım bir de:
Vatan MHP’den sorulur…
Bayrak MHP’ye aittir…
Tarih kötüsüyle değil, iyisiyle MHP’nin taht-ı tasarrufundadır…
Bilhassa şehit cenazeleri ve orada atılacak sloganlar, yapılacak tezahüratlar MHP amblemlidir…
Yaşlı gazilerin kalpakları ve destanlarımızın tamamı, MHP şablonu taşır… Taşıması da lazım…
Heybet, celadet ve gerektiğinde “dağa çıkma” hakkı MHP’ye verilmiştir… İtiraz edenin alnını karışlar Devlet bey…

Kızılelma kavramına her ne kadar İP’liler ortak olma gibi yaramazlık yapsalar da Kızılelma, hatta Gılgamış destanı bile MHP’nindir…
Atatürk’ü, Cumhuriyet’i, laikliği, Kemalizm’i ele geçirmeye çalışarak az emek ve mesai harcamadı MHP camiası…
CHP vicdansızlık yapmamalı, bir miktar hak tanımalı MHP’li kardeşlerine…

--Ve DTP:
Kürt hakları, Kürtçülük hakları, bilumum Doğu ve Güneydoğu meselesi DTP markası taşımaktadır…
Polis taşlamak, taşlatmak yine DTP’ye mahsus bir haktır…
İş yerlerine molotofkokteyli atarak yetişmiş bu camianın emeğini kimse yiyemez…
Kepenk kapattırma da DTP’li kahramanlara mahsus bir haktır…
Sözün hülasası PKK denilen örgüt her ne kadar inkâr ediliyor görünseler de, DTP’nin kenar kuruluşudur… Patenti kimseye verilmez…
Abdullah Öcalan senetli-sepetli DTP ileri gelenidir…
Aklınızda bulunsun…

--Toplama Parti DP:
CHP lideri her ne kadar müdahil olmak istese de, “Ergenekon’u savunma partisi” net olarak Cindoruk’un DP’sinindir…
Encümeni Daniş var ya, hani şu ihtiyarlar meclisi, işte orası da DP karargâhıdır… Kimseye devredilmez…
Partiler arası pazarlıkla hükümet devirme, hükümet kurma yetkisi DP’den başkasına verilemez, ciro edilemez efendiler…
Dokuzuncu Cumbaba, yani Süleyman Demirel, DP’nin hem sahibi, hem de önemli bir uzvudur…

Demirsiz DP asla ve kat’a mümkün değildir…
Hacıbektaş ziyaretine “Kesintisiz eğitimi” hediye götüren Mesut Yılmaz tıpkı çiftçi sabanının ensonca’sı gibi bir şeydir…

--Bazı partiler bana sitem edecekler… Niye isimlerini ve haklarını zikretmediğimden dolayı…
Gıcır gıcır Yeni Parti’yi hiç unutur muyum…
Hele “Türkiye Partisi”ni?
Abdüllatif Şener büyüğümüz ilk seçimde iktidar olunca sormaz mı benden unutkanlığımın hesabını?
Sadettin Tantan bir daha beni mahkemeye vermez mi? Yaşar Nuri hoca târizde bulunmaz mı? Yeter be… Yoruldum arkadaşlar…

Çıktım yüksek bir yerden seyreyledim ülkemi
Akbabalar-kuzgunlar per/perişan görünür…
Tayfalar eğlencede, karaya vurmuş gemi
Yalaka mazgalından dağ-taş nişan görünür.

KAYNAK

Aaaa unutmuşlar dur bende ekleyeyim.

Türkiye'de din sadece akpnin elindedir.
Türkiye'de tek müslüman parti akpdir. Başka biri olamaz aman haaa.
Türkiye'yi soymak sadece akpye mahsustur. O soydun mu hukuksaldır.
Türkiye'yi özelleştirmek, babalar gibi satmak akpnin malıdır.
Türkiye'yi bir tek akp yapar işletir ve devreder.
Türkiye'de ana edebiyatı yapmak akplilere özgüdür. Diğerlerinin anasıda ondan sorulur.
Türkiye'de kanla alınan toprakları kiralamak akpye hastır.
Türkiye'de istikrarın adı akpdir.
Türkiye'de 72 milyonun sahibi olduğunu sanmakta akpnindir.
Türkiye'nin halifesi ve padişahı olduğunu sanmakta akpye aittir.
Türkiye'nin bir numarası akpdir. 2.si belli değildir.
Akp akpdir, Türkiye ise Türkiye'dir.

Saygılar, sevgiler ve hürmetlerle...

dinden , imandan yoksunluk , hırsızlık , onun bunun dosyası chp'den sorulur

inönü de onlarındır ama paraya pula resim olayı yüzünden pek söz etmezler ama kökleri aynıdır
ata gibi inönü de onlarındır

her türlü kriz çıkar , her türlü darbe olur
bunlardan sürekli karla çıkan tek banka iş bankasıdır (niye acep )
bu da chp'ye aittir ( tbb başkanlığı da sürekli iş bakasındadır )

türkiye'de hala mecburiyetten oy verenler tarafından ayakta olduğunun farkında olmayan yine chp'dir

vatanı komünist yapmaya çalışıp da ardından ata'nın yolunda olan yine chpdir

halkı her türlü kuyruğa alıştıran yine chp'dir

demokratik bir ülkede (lafta)kurucu parti olduğu halde darbe isteyen yine chp'dir ...

teroriste kırmızı halı sermek akp tarzıdır...
oy için mülkiyeyi dar'ülacezeye çevirip bulgur dağıttırmak, halkı da buna mahrum bırakmak akp stratejisidir
adli veya idari hukuku lehlerine karar verdiğinde üstün, aleyhinde karar verdiğinde taraflı ilan etmek en önde gelen akp stratejisidir,
tib diye bir kurum yaratıp,bütün telefon dinlemelerini ele geçirip; ama piyasaya da''yaşasın artık kimse kimseyi usulsüz dinleyemeyecek'' yalanı ile tüm türkiye'yi aldatan akp'dir
google da bir haber araştırdığınızda, search e yazıp tıkladıktan sonra, (iddia ediyorum) en az 10 sayfada haberi kendi lehine çevirebilen....ancak en az 10 sayfa sonra tarafsız yayın organlarına rastlayabileceğimiz hazin bir durumu sağlamış, kuvvetli basın yayın tekelciliğini sağlayabilmiş bir partidir,
zannederim ipnoz(kötü düşünmek istemiyorum...)yöntemiyle;takriben 3 saniye sürecek kadar kısa bir sürede;KABUL EDENLER?ETMEYENLER? KABUL EDİLMİŞTİR? tarzında yasa çıkarabilen firesiz kadro ama sadece kendileri olarak yasa çıkarabilen partidir,
üffff neymiş bunlar yoruldum devamını yazmayacağım...

laiklikten bahsedenlere bak ammaaada gocunmuşlar haaaa

diyanet işleri başkanlığı evet sadece başkanlık yani muhtarlık gibi ama ne hikmetse 4 (yazıyla dört) bakanlığın bütçesinden daha büyük bir pay alıyor ....başkanlık olmuş dört bakanlığa denk memleketi din devletine çevirenler gelmiş laiklikten bahsediyor.

Ahhhada gene bir takkıyeyi deşifre ettim ...laiklikten bahsediyorlar memleketi din devletine çevirdiler sorsan laikmisin diye namusu şerefi üzerine yemin eder bakarsın icraatlarına diyanet başkanlığı (bakanlık değil başkanlık buraya dikkat edelim ) bütçesi dört bakanlığın üzerinde sonrada çıkıp chpnin laikliğini beyenmezler bu takkıyeci efendiler....

takkıye avcısı ben her türlü dansözlüğü kıvırtmayı laçkalığı deşifre etmeye devam edeceğim

Çok güzel yazı eline sağlık.

laiklikten bahsedenlere bak ammaaada gocunmuşlar haaaa

diyanet işleri başkanlığı evet sadece başkanlık yani muhtarlık gibi ama ne hikmetse 4 (yazıyla dört) bakanlığın bütçesinden daha büyük bir pay alıyor ....başkanlık olmuş dört bakanlığa denk memleketi din devletine çevirenler gelmiş laiklikten bahsediyor.

Ahhhada gene bir takkıyeyi deşifre ettim ...laiklikten bahsediyorlar memleketi din devletine çevirdiler sorsan laikmisin diye namusu şerefi üzerine yemin eder bakarsın icraatlarına diyanet başkanlığı (bakanlık değil başkanlık buraya dikkat edelim ) bütçesi dört bakanlığın üzerinde sonrada çıkıp chpnin laikliğini beyenmezler bu takkıyeci efendiler....

takkıye avcısı ben her türlü dansözlüğü kıvırtmayı laçkalığı deşifre etmeye devam edeceğim

yorumuna sondan başa doğru gideyimde tersinden mantığa , tiyatro oynatan zihniyet işi alakasız laf oyunlarıyla başka minvalde kafa karıştırmasın...

1- takiyyenin kelime anlamına bile uzak sen, ironiyi daha önce başka bir konuda da göstermeye çalıştığımda edebiyat yapmakla suçladığın benden sana tekrar olarak ; kardeş yazının tamamı bir ironi iken, hiçbir partiyi ayırt etmeden herkese eleştiri sınırında yüklenmişken, sen yazıda geçmeyen ne kadar kurum kuruluş varsa yüklenmeyi takiyye avcılığı olarakmı gördün.

sen kendinde olmayan vasıfları kendine yakıştırıyorsun diye, sana üstün bir hizmet ve mantık madalyasımı takacağız sanıyorsun.. senden takiyyenin ve ironinin ve yazım dilindeki tüm usta kalem sanatlarının alası olan üstadlar üstadı necip fazıl diliyle, sadece onun taklitçisi olan beni gülme krizine soktuğunu bilmelisin, kendinden menkul yeni kavram ve ünvanlarınla(takiyye avcısı gibi) çok yaşa varol- nur ol diyor, eksik olmayasın diyorum..

2- laiklik geçti diye konuda; diyanetin bütçesiyle kendine çıkartma tablosu kurnazlığı ederek, bütçe hesabını yorumlamaya gitmen bile ülkedeki laiklikten tek bir şey anlamadığını ortaya koymakta.. sistemin laiklikten sorunu varsa ,bu ;yanlış uygulanırlığından diye bar bar bağıran bir koskoca millet göz önündeyken,diyanetin bütçesi 4 bakanlığa eş olsa ne olur.. onu başkanlıkta bırakan bakanlığı ve teşkilat yasasını çıkartmaya bile müsade etmeyen, senin bunca 80 küsur yıldır savunageldiğin sistemin zorba ve tasalllutundan kaynaklanıyor..kaldıki diyanet şu haliyle benim özlediğim bir teşkilat durumunda değil , bilakis sistem ve düzenin amrtisörü ve dolgusu olarak habire kutsadığı laik sistem tarafından beslenen bir sınırlı kurumdur. benim düzenimde şimdiki diyanetin yeri bile olmaz,

sen diyanetin bakanlığa dönmesini mi istiyorsun? sanmam.. topyekün kaldırılmasını istersin.. bütçesini eleşitirdiğine göre personel sayısını göz önüne alda öyle konuş.. (meb ten sonra en fazla personel diyanette var çünkü)meteoroloji kadroso gibi her ile 1 kişi düşmüyor maalesef. kaldıki bu teşkilatı kuranda ATATÜRK.. ama siz onuda kaldırırsınız elinize güç geçse.

3- yazıyı yazan kişi (karakoç) ta , bu yazıyı buraya koyan ben LOOPUSED' te sen taş atacaksın diye laikliğini sınatacak değil sana.. kaldıki hiç kimse laikim demek zorunda da değil. senin deşifre ettim dediğin şey , yazıda senin seviyenden daha üst perde bir usta söz dizimini senin anlayamayacağın bir kapasiteden daha fazla bütün bir sistem eleşitirisidir.. ben şimdi laik değilim desem senin mutlu olduğun kadar bir atmosfer boşluğu ve tribülans kaymasımı bekliyorsun forumda..

4- memleket din devletine dönmez dönmesine ama dindar memleketine benzemeye başladı.. bunada çok şükür.. az biraz izan ve fikir sahibi olanların sayısı gün be gün artıyor.. bundan rahatsız olmanız bizi pek memnun ediyor çok şükür... iyi ki varsınız.

ve bunca emek verip beni yazdıran ve söz hikmet ve sanatına malik kılan rabbime sonsuz hamdü-senalar olsun ki , klişesini çamura gömdüğüm nice ucuz yorumcuyu buradan bir kez daha rahmet ve merhametle anıyorum..

gittikleri clon mezarlığında kendilerini gülerek yadeden dostlarıyla iyi forumlar diliyorum.. umarım anlatmışımdır meramımı.. gerisi boş, gerisi hikaye olurdu.. o da bana düşmez .. benki LOOPUSED ... beni takip et aziz kardeşim..

Kim Neyi Deşifre Ediyo AnLamadım. LaikLikLe Sıkıntısı OLan YaLnızca CHP.
HaLkın BöyLe Bir Sıkıntısı Yok. Nemalanmak İçin Başka ArpaLık BuLsun CHP
Bıraksın MiLLetin Dinini Diyanetini.

yahu hçbirimiz sevmiyoruz AKP yide bu adamlar nası alıyolar %50 şaştım valla.

CHP Bu çizgisinde ASLA İktidar o-la-maz milletin saçıyla imanıyla uğraşacağına Çalışmalar Yapıp halkı ikna etmesi Gerekir kanımca

Loopused az daha sade yazsan kardeş iyi yorum ama edebiyat okuyacaksak başka yerde yaz adama güzel cevap vermişsin toyluğunada ver ama amaç laf vermek değil harflerin yerini değiştirip arkadaşın beynine yön vermek olsa daha iyi değil miydi? Ayrıca dindar memlket olma yolunda gittiğimize bende katılıyorum ama eğitimin ciddi manada sekteye uğradığını belirtmem lazım ki bu da cahil bir millet olma yolundada ilerlediğimizi ve bunun ise insanları sömürmek için iyi biryol olduğunu ve kontrolsüz büyüyün dindarlığın ilerde başımızaa ne gibi işler açacağını akp nin bunun önüne geçmesi gerektiğini belirtmeliyim bu iş ne cemaat evlerinde nede cami altındaki kurslarda olur.

Loopused az daha sade yazsan kardeş iyi yorum ama edebiyat okuyacaksak başka yerde yaz adama güzel cevap vermişsin toyluğunada ver ama amaç laf vermek değil harflerin yerini değiştirip arkadaşın beynine yön vermek olsa daha iyi değil miydi? Ayrıca dindar memlket olma yolunda gittiğimize bende katılıyorum ama eğitimin ciddi manada sekteye uğradığını belirtmem lazım ki bu da cahil bir millet olma yolundada ilerlediğimizi ve bunun ise insanları sömürmek için iyi biryol olduğunu ve kontrolsüz büyüyün dindarlığın ilerde başımızaa ne gibi işler açacağını akp nin bunun önüne geçmesi gerektiğini belirtmeliyim bu iş ne cemaat evlerinde nede cami altındaki kurslarda olur.

ilgi alaka ve uyarına teşekkür etmekle birlikte, şunu belirteyimde yanlış anlaşılmasın... bak sende belli bir üslup , hatta düzgün bir türkçe kullanabiliyor ve belli bir seviye arzettiğini gösteriyorsunki bu da , forumdaki herkesin aynı minvalde olmadığını herkesin çeşitli kapasitelerde olduğunu gösteriyor.

ilgili kişiye bundan önceki yorumumu az anlaşılır edebi yönü daha kuvvetli diye bahesettiğin yorumum, belli kişilere cevap verilirken takındğım, karşımdaki kişinin kendini fazla büyüttüğü ve birşey olduğunu zannettiği durumlarda takındığım tavır. bana söz üstadı havasıyla geleni ve bunu karşısındakini aşağılayarak ve geyiğe dökerek yapanı, küfür ve hakaretle değil kendime has ezilmez bükülmez türkçemin güzel zenginliğiyle halletme yoluna gidiyorum. yoksa her defasında özel bir maksatla edebiyat yapacam diye derdim yok ...

eğitim meselesinin ciddi manada sekteye uğradığını görmekteyim ama bu cemmatle dersaneyle alakalı ise eğer , ayıp ne bu dönemim siyasilerinin ne de cemaatlerindir.. her grup ve düşüncenin adam devşiriciliğine çeıktığı son 30 yıllık devlet dışı eğitim faaaliyetlerinin , faydalı olanı vatan ve millet sevdalıları olduğu gibi , terörist yetiştirenlerini de görüp ona göre hüküm vermek gerekiyor bence.. daha uzunda yazılabilir bu konuda..

Kim Neyi Deşifre Ediyo AnLamadım. LaikLikLe Sıkıntısı OLan YaLnızca CHP.
HaLkın BöyLe Bir Sıkıntısı Yok. Nemalanmak İçin Başka ArpaLık BuLsun CHP
Bıraksın MiLLetin Dinini Diyanetini.

tabiki halkın laiklik sıkıntısı yok.çünkü insanlar AÇ.kimi işsizlikten kırılıyor.kiimi bir torba kömür peşinde.akepe kömür torbası erzak poşeti elinde vatandaşı uyutuyor.ABD de sığınmacı olan vatandaşın sahip olduğu FG örgütünü unutmayalım.gizli ev toplantılarıyla taraftar toplayıp din-iman edebiyatıyla ve muhtaç öğrencileri sömürerek esnafı ve iş adamlarını adeta tehdit derecesine varan psikolojik baskı altına alarak kullanmakta ve akepeye maddi manevi destek olmaktadır.SAMAN gazetesi ve tvsi ile KİMSECİKLER YOKMU? DERNEĞİ alenen akepeye çalışmaktadır.

Geri