Herkes Baksin!!!!

HoCuSPoCuS

Supernatural
Süper Moderatör
Reaction score
0
BU NE KARDESIM YA

DAHA BI ACTIGINIZ KONUYA KIMSE BAKMADAN BASKA KONU ACIYOSNUZ

SU SAYFAYA BASTAN ASAGI BAKIN KOPYALA YAPISTIRA BISE DEMICEM AMA HEPSI 50 KERE VERILEN KONULAR

BU KIRLILIGI ONLEMEK ICIN BENDE KIRLILIK YAPIYORUM EVET AMA 1 BASLIK 30 BASLIKTAN AZDIR....

ARAMA YAPIN KONU ACMADAN

A-RA-MA!!!!!!!!!!!

ADAM HALA KONU ACIYO.. 50 TANE ACTI 20 SNY ARAYLA 49 U VERILDI!! ONEMLI KONULAR ASAGI KAYIYO VE GERCEKTEN EMEK VERENLERE SAYGISIZLIK DIYE DUSUNUYORUM, MODA DA IS CIKIYO..

aynen katiliyorum arkdsim ayni konu en az 5 defa veriliyor. Birak arama yapmayi adam daha 1.sayfadaki program realitesini yitirmeden 2.konuyu aciyor. Arama yapsan ayni konu 5^den az cikmaz falla. + flood yapan mi dersin istemedigin kdr. bu bolumun acilen duzene girmesi gorusundeyim. zahmet edip de arama butonunu kullanan yok. copyala/yapistir hic bir aciklama yapmadan konu aciliyor. biri buna dur demeli artikin.

dostum sakin ol biras ben kimden bahsettiğini çok iyi anladım benim de ayarım kaçtı çoq fena :mad: :mad:

öneriler ve şikayetlere taşındı.

arada böyle şeyler oluyo ama
zaten gerekli şeyleri modlar hemen yapıolar
benim veya bi başka mod arkadaşımızın gözünden kactığı durumdada pm yoluyla bildirilmesi güzel olur yada her bölümün üstünde şikayet bölümü wardır sabitte ordan bildirilebilir.
bu kadar hiddtelenmeye gerek yok rencide etmeyelim yeni üyelerimizi.
zaten biliodur herkes arama yapmayı ama aramalarda herzaman sonuc bulunamıo eminim bunlardan kaynaklanıodur.

Geri