Herkes 1 Euro versin, Robinho Beşiktaş'a gelsin

nomad03

New member
Reaction score
0
Taraftarların başlatmaya hazırlandığı kampanya, Robinho transferinin ekonomik çözümü anlamına geliyor. Tüm Beşiktaşlılar 1 Euro bağışlamaya davet edilecek ve dünyaca ünlü Sambacı, Beşiktaşlı olacak.

w8xlli.jpg

Ricardo Quaresma transferiyle Türkiye’yi ayağa kaldıran Beşiktaş durmak bilmiyor. Hedefteki diğer isim, Brezilyalı süperstar Robinho... Ancak transfer için ayrılan bütçenin önemli bir bölümünü Quaresma için gözden çıkaran Kara Kartallar, bu oyuncu için sponsor arayışı içerisinde... Yönetimin son haftalardaki icraatlarından oldukça memnun kalan taraftarlar ise ilginç bir kampanyayla Robinho’nun ücretini karşılamaya hazırlanıyor.

‘En kötü 7-8 milyon Euro’
Yapılan araştırmalarda Türkiye’de 20 milyon taraftarı olduğu tespit edilen Beşiktaş’ta, tüm taraftarların Robinho için kulübe 1 Euro bağışlaması düşünülüyor. En olumsuz senaryoda bile, 7-8 milyon Euro’nun toplanabileceği ve böylece Brezilyalı süperstar için kulübe önemli bir kaynak aktarılacağı konuşuluyor. Bu durum caimada da fazlasıyla heyecan yaratmış durumda... Yönetim kurulu da, bu sezon izlenen transfer politikasının takım için daha faydalı olacağını düşünüyor. Kadronun 4-5 oyuncuyla takviye edilmesi yerine, 2 dünya yıldızının transfer edilmesi fikri taraftarları da heyecanlandırıyor.

Niye Bjknin Parası yokmu ki Robinho yu almak için taraftardan para istio !!

Her Beşiktaşlı bu bağışı yapar ama bu haberin altında sinsi basın oyunu kokusunu alıyorum. Gerekirse başkan gerekirse yöneticiler ellerini ceplerine atarlar oyuncuyu getirirler.. Ama bu şekilde yapılan haber sonucu üstteki üye arkadaşımızın dediği gibi " Beşiktaş'ın parası yok " söylemlerine sebebiyet vererek kulübü yıpratmaya çalışıyolar.. Yıllardan beri başarılı olamadılar yine olamazlar..
AÇIN GÖZLERİNİZİ BAKMAYIN ŞAŞI, ALAYINIZ GELSE YIKAMAZ BEŞİKTAŞI..!

Hocam o Zmn Kusura Bakmayın ama Yönetiminiz BöyLe HaberLer Sunmasın BöyLe Bi haber geLdiginde Direk akLa iLk geLen düşünce o oLur ParaLarı yok gibi Düşünr HerKes

Hocam o Zmn Kusura Bakmayın ama Yönetiminiz BöyLe HaberLer Sunmasın BöyLe Bi haber geLdiginde Direk akLa iLk geLen düşünce o oLur ParaLarı yok gibi Düşünr HerKes

Haklısın ama bunla yönetimin alakası yok.. Tamamen Fanatik Gazetesinin haberi.. Senin aklına gelen aklı başında bi insanın düşünmesi gerek şey.. Bu basın var ya bu basın bunuda basın :)

O zmn o Fanatik GazeteSini Basmak Lazım :durdurun

madem bir euro ile robunho geliyor ben 10 euro vereyım mılanı kople getirelim :durdurun

Gelecekse ben bi maaşımı vermeye hazırım

Yalnız Bonservisi de taraftarın olsun satıldığında paralar geri verilsin

ıLkLerın takımı degıLmıyız zaten ?? bir iLki daha gerçekLeştiririz..Yapar mı yaparız.. :)

Mansimov FeLan Hikaye Bu İşi HaLLetse HaLLetse Mami HaLLeder :)

Ben 10 Euro veririm.
Yeterki geLsin.

Şımart bizi başkan
Çıkart bizi baştan.
ROBİNHO!!!

Geri