Herhangi bir yolla internet

helly_zone

New member
Reaction score
0
Selamunaleykum abiler,arkadaslar...sizlere bi konu hakkinda danisacaktim daha dogrusu hangi yolu izleyecegimi bilmiyorum...ben bati trakya gumulcine koylerinin birinde yasiyorum ve su ana akdar koyumuzde internet yok ve olmasida uzun gidecek,5 km uzakliginda yan koyde kablolu,kablosuz internet var...asil konu ben br cafe acmayi dusunuyorum ve iceri 5,6 bilgisayarda koymayi dusunuyorum onada interenet olmassa olmaz,acaba sizin bildiginiz uydudan internet alabilecegim herhangi bi sistem var mi...gecen sene biz ayni yolla koye internet getirmistik fakat hizi yavasti o da arada kesintiler yapiyordu,fikirlerinize ihtiyacim var abilerim...konuyu umarim yanlis yere acmamisimdir selametlee...

s.a.....uydudan bilmiyorum ama diğer köyden internet alabilirsiniz..5 km den daha fazla yayın yapan cihazlar var 300 lire gibi bi maliyeti olur size..tplink in wa5210g modeli işnizi görür tabiii karşı köyle aranızda herhangi bi engel yoksa yani görüş kapalı değilse ..

evet o cihazlarida biliyorum fakat onumzde dag var onunla isimin olmasi biraz zor gibi arkadasimm,fikrin icin tesekkur ederim ...

senin tek çözümün
baracuda network
arama motorunu kullan.
kolay gele.

Geri