aarif
New member
- Reaction score
- 0
Herbalife Ürünleri
Arkadaslar oncelikle bu urunu kullananlar var mi aramizda? kullanan ya da bilen kisilerin yorumlarini bekliyorum
Bilindigi uzere herbalife urunleri; Yabanci ülkelerde cesitli sifali bitkiler kullanilarak zayiflamaya, sismanlamaya, kalp hastaliklarindan, prostat rahatsizliklarina, cilt hastaliklarindan kadin hastaliklarina, akliniza gelebilecek pekcok hastaliklar icin melhem seklinde, surup seklinde, tablet seklinde preparatlardir.
ama asil merak ettigim bu herbalife markali urunlerin ne kadar saglikli olduklaridir. yani yan etkileri falan var mi?
Kaynak: WebBilisim.ORG - Herbalife Ürünleri ( saglikli yasam/herkesin yorumunu bekliyorum! )
cogu sitelerde bu urunu kotuleyen insanlar var. ama kulaktan dolma fikirlerle kotuluyorlar. beni sasirtan, eczane birliginden sakncali diye bi yazi okudum. yazi soyle;Türk Eczacılar Birliği 2. Başkanı Şevket Kaya, gıda takviyesi olarak piyasaya arz edilen “Herbalife” ürünlerinin bazı ülkelerde hepatik advers reaksiyonu riskine neden olduğunun tespit edildiğini açıkladı.
Peki niye saglik bakanligindan tarim köy isleri bakanligindan ve maliyeden satis izin belgesi aldi bu urun!! urun ilk hasta yapmaz kullanin ama hasta yapabiliyomus mu olacak cevabiniz?!
Gida takvisi olan bu %100 bitkisel urunler nasil oluryoda sakincali olabiliyor?
Diyelim ki asiri kilolusunuz yada kilosuz ve dengeli beslenmeye karar verdiniz. peki diyet yaparken hic mi ilac kullanmicaksiniz? ilac diyorum farkettiyseniz. elbette kullanicaksiniz. kazanan kim? eczaci doktor ve sen peki sen herbalife urunu kullanirsan kim kazanacak? herbalife ve sen.
Ben bu konu hakkinda tartismak istiyorum ve gucu yeten butun arkadaslarimi tartismaya davet ediyorum. hadi baslayalim arkadaslar. olumlu ya da olumsuz yorumlarini bekliyorum. bu herbalife konusu beni deliye cevirdi
not: inter-milan-galaxi-valencia gibi unlu spor klupleri herbalife ile saglik sozlesmeleri var. yani sporculari bu urunleri kullaniyormus. sponsoru oldugu diger spor klupler:
AYSO
Chinese Cycling Team
HC Plzen
Inter Milan
Knack Randstad Roeselare
K.R. Basket Reykjavik
KV Mechelen
LA Galaxy
Lyngby BK Old Boys
Mens Sana Basket
Molde Fotbalklubb
RC Strasbourg