Herbalife Ürünleri ( saglikli yasam/herkesin yorumunu bekliyorum! )

aarif

New member
Reaction score
0
Herbalife Ürünleri

logo-herbalife.jpg

Arkadaslar oncelikle bu urunu kullananlar var mi aramizda? kullanan ya da bilen kisilerin yorumlarini bekliyorum

Bilindigi uzere herbalife urunleri; Yabanci ülkelerde cesitli sifali bitkiler kullanilarak zayiflamaya, sismanlamaya, kalp hastaliklarindan, prostat rahatsizliklarina, cilt hastaliklarindan kadin hastaliklarina, akliniza gelebilecek pekcok hastaliklar icin melhem seklinde, surup seklinde, tablet seklinde preparatlardir.

ama asil merak ettigim bu herbalife markali urunlerin ne kadar saglikli olduklaridir. yani yan etkileri falan var mi?
Kaynak: WebBilisim.ORG - Herbalife Ürünleri ( saglikli yasam/herkesin yorumunu bekliyorum! )

cogu sitelerde bu urunu kotuleyen insanlar var. ama kulaktan dolma fikirlerle kotuluyorlar. beni sasirtan, eczane birliginden sakncali diye bi yazi okudum. yazi soyle;Türk Eczacılar Birliği 2. Başkanı Şevket Kaya, gıda takviyesi olarak piyasaya arz edilen “Herbalife” ürünlerinin bazı ülkelerde hepatik advers reaksiyonu riskine neden olduğunun tespit edildiğini açıkladı.

Peki niye saglik bakanligindan tarim köy isleri bakanligindan ve maliyeden satis izin belgesi aldi bu urun!! urun ilk hasta yapmaz kullanin ama hasta yapabiliyomus mu olacak cevabiniz?!

Gida takvisi olan bu %100 bitkisel urunler nasil oluryoda sakincali olabiliyor?

Diyelim ki asiri kilolusunuz yada kilosuz ve dengeli beslenmeye karar verdiniz. peki diyet yaparken hic mi ilac kullanmicaksiniz? ilac diyorum farkettiyseniz. elbette kullanicaksiniz. kazanan kim? eczaci doktor ve sen peki sen herbalife urunu kullanirsan kim kazanacak? herbalife ve sen.

Ben bu konu hakkinda tartismak istiyorum ve gucu yeten butun arkadaslarimi tartismaya davet ediyorum. hadi baslayalim arkadaslar. olumlu ya da olumsuz yorumlarini bekliyorum. bu herbalife konusu beni deliye cevirdi

not: inter-milan-galaxi-valencia gibi unlu spor klupleri herbalife ile saglik sozlesmeleri var. yani sporculari bu urunleri kullaniyormus. sponsoru oldugu diger spor klupler:

AYSO
Chinese Cycling Team
HC Plzen
Inter Milan
Knack Randstad Roeselare
K.R. Basket Reykjavik
KV Mechelen
LA Galaxy
Lyngby BK Old Boys
Mens Sana Basket
Molde Fotbalklubb
RC Strasbourg
San Martin de Porres
SBV Excelsior
Valencia C.F.​

titan zincirisiniz boşversenize

2-3 kez merakımdan geldim seminerlerinize , şakşuklar hoplamalar zıplamalar

üst tabaka malı götürsün bi de gelip hikayelerini anlatsın ardından 3-5 salak da gelip kansın

amaç ürün değil bu işte . o onu çağırıyor , öteki diğerini ve herkes prim alıyor diğerinden

kim kazanıyor üsttekiler elbette

alttakıler hiç mi kazanmıyor ? kazanıyor elbette ama o hikayelerdeki gibi değil...

titan zincirisiniz boşversenize

2-3 kez merakımdan geldim seminerlerinize , şakşuklar hoplamalar zıplamalar

üst tabaka malı götürsün bi de gelip hikayelerini anlatsın ardından 3-5 salak da gelip kansın

amaç ürün değil bu işte . o onu çağırıyor , öteki diğerini ve herkes prim alıyor diğerinden

kim kazanıyor üsttekiler elbette

alttakıler hiç mi kazanmıyor ? kazanıyor elbette ama o hikayelerdeki gibi değil...

öncelikle yorumun icin tesekkür ederim ama cogul konusmayin lütfen ve hangi firmanin seminerine gittiniz acaba ögrenebilirmiyim? seminerlere gittigini söylediniz, peki siz niye ön yargili davrandiniz?

gercek su ki; ben bu isi yapmayi düsünüyorum. ama arastirma icersindeyim.

kazanc sekli cok farkli. sistemi oturtmuslar. seninle birlikte baskalarida kazaniyor. onlar kazaninca sende kazaniyosun. üsttekilerde tabi ki cok paralar götürüyor. peki neden onlar daha fazla götürüyor diye soracak olursaniz eger cevabim coklu kazanma sisteminin icine erken katildiklari icin olurdu. basit bi matematik bilgisiyle ne demek istedigimi anlamissinizdir zaten. dogrudan satis sektörü hizla gelismekte ve ürün firmalari degisik sistemler denemekteler.

herbalife firmasi, wellness koclugu icin dispirötörlerini sanal ortamdan ve seminerlerle egitim veriyormus. ve kazanc sekli gercekten cok farkli. 2 secenegimiz var. aktif ve pasif saticilik. pasif internet üzerinden, aktif ise birebir satis. ikisinide kullanabiliyoruz. pasif satis yapabilmemiz icin herbalife firmasi 4 adet bize ait web sitesi veriyor. cok avantaji var ama sorular...

ama bu isi yapmali miyim?
bu is ne kadar güvenli?
yoksa tökezler miyim?
..vs sorular beynimi kemiriyor iste.

bu konuda tecrubeli arkadaslarimdan cok acil yardim istiyorum. simdiden tesekkürler.

firma derken ?

ankara'da hiç farklı bir isim duymadım ve kıbrıs'ta bu işi yapıyorum diyen de var gelip ankarada anlatıyor falan

ürün iyidir kötüdür beni bağlamaz ama işin boyutu belli ve değil çoğul daha geniş bi ifade olsa onu kullanıcam hakikaten

çünkü dışarıdan bi bakın olay o kadar dağılmış ki
muhatap aldıklarının hiçbiri yeni değil, sadece göstermelikler var onlarla da muhabbet ettirmiyorlar

adamların ofisine git ayrı bir komedi
ne levha ne başka bir şey var sadece masa-sandalye

temkinli yaklaş derim .

Evet...Bende temkinli yaklaş derim. Herballife ürünü değilde bi ara benim arkadaşlarda da buna benzer megaholding olayı vardı. Arkadaşın dediği gibi sadece baştakiler kazanıyo..Üstüne, kendini paralamanda işin cabası olarak sana geri dönüyo.

şu an çevrem de bu işi yapan çok kişi var ama maddi durumları iyi değil herbalife ile icralık.

yorumlariniz icin tesekkür ederim arkadaslar. kac gündür arastirma icindeydim. yorumlariniz fikrimi degistirdi.

bu ürünler gecen yıl sağlık bakanlığı tarafından tüm sağlık kuruluşlarına acil evrak şeklinde gelerek YASAKLANDI....kim bunu bilio bilmiorum ama olayın aslı bu

sen boşversene aynen o seminerlerde anlatılan hikayeler gibi bu işe 5 aydır ürünleri kullanıyorum 1 aydır iş olarak yapıyorum ve önümüzdeki ay 2000 tl maaş alıcam herbalife de ürün karı hariç sen inanmıyormuşsun çok umrumda ben yaptım ve gördüm kimse sana para kazan diye yalvarmaz bu işteki potansiyelide her yiğit göremez sen de onlardan birisisin sadece o kadar BECKHAM VE MESSİ BU ÜRÜNLERLE BESLENİYOR KİMİ KANDIRIYORSUN

David backam lionel messi ebru şallı inter milan manchesterunited shalke04 valensiya son olarakta barcelona bu ürünlerle besleniyor sinema sanatçısı salih güney ismail cem in bürokratı ejder inam bu işi yapıyor kimi kandırıyosun ki anlamadım

ülkemizde tarım ve köy işleri bakanlıgından onlaylıdır abd deyasak diyenler var times meydanında kocaman reklamı var times meydanı dünyanın en görkemli meydanıdır en önemlisi bana göre devid backhamın herbalife ürünüylle beslenmesi ve bu firma tarafından sigortalı olması düşüne biliyormusun devid backhama bırsey olsa bunu nasıl bedelını verırler ben herbalife dispisitörüyüm ilk önce ben kullandım 5 kilom fazlaydı şuan verdım çok şükür yan etkisi filanda olsa zaten kendi üzerimde denemem ve çevremde kaç kişide kullandı ve kullanıyor bir şikayeti olan yok bu zamana kadar titan demişsinz kardeşim o işte para verıyorsunuz arkadaşın verıyor sen kazanıyor o adamlar kazanıyor neyse artık bu işte kimse bedavadan para vermıyor nede arkadaşın karşılıksız 40 50 70 tl verıyor bu titan işinde adam bi halıyı 700 dolara satıyor her neyse ebru şanlı salakmı kötü birşeyse hem kullansın hemde tavsıye etsın tv de o kadını hiç mi görmüyorsunuz isteyen bende alabilir gurrurla verebilirim [email protected] sağlıgınız 3-5 kuruşdan önemli değil sonuçda

Geri