Her Yer SİYAH-BEYAZ !

ßLu£

Banned
Reaction score
0
Turkcell Süper Lig'de 2008-2009 sezonunu şampiyon tamamlayan Beşiktaş'ta coşku sürüyor.

ziui5x.png

Turkcell Süper Lig'de 2008-2009 sezonunu şampiyon tamamlayan Beşiktaş'ta coşku sürüyor.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve yöneticiler ile teknik heyet, futbolcular, futbolcuların eşleri, çocukları, Akaretler'deki kulüp binası önünde üzeri açık bir otobüse binerek şampiyonluk kutlamaları için BJK İnönü Stadı'na geldi.

Taraftarlar, kulüp binasından stada kadar coşkuyla kafileye eşlik etti. Taraftarlar, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcularla yol boyunca birlikte şampiyonluk şarkıları söyledi.

Futbolcular ellerindeki bayraklarla taraftarlara eşlik ederken, taraftarlar da yaktıkları meşalelerle güzergahı adeta bayram yerine çevirdi.

Taraftarlar, özellikle teknik direktör Mustafa Denizli ile kaleci Rüştü'ye büyük ilgi gösterirken, zaman zaman oyunculardan üçlü çektirmelerini istedi. Ellerindeki formaları, atkıları oyunculara atan taraftarlar, şampiyonluk şarkılarıyla coşkuyu artırdı.

Taraftarların yoğun ilgisi nedeniyle üstü açık otobüs, kulüp binasından stada kadar kısa mesafeyi bir saatten fazla sürede gidebildi. Yol boyunca özel güvenlik elemanları da otobüsün önünde yolu açmaya çalışırken, bazı taraftarların fenalaştığı görüldü.

Kafile otobüsle stada girerek, kutlamalara katıldı.

2j435sk.jpg

2eurgx5.jpg

211jbbr.jpg

b635hw.jpg

s6ncxy.jpg

2sajpmw.jpg

ip3a8l.jpg

2cosfao.jpg

Kaynak

şampiyonluk sevinci oyuncuların bize kalır gümbürtüsü

SAMPIYON BJK, cok mutluyum yaaaa

Yakışıyor Kartalıma Şampiyonluk yaaa. Arada bi olalım arayı çok açmayalım :) İnsan ne kadar derdi varsa hepsini unutuyo. Bize bu coşkuyu yaşattığın için binlerce Teşekkür Beşiktaşım. Tek Aşığım.

ÜÇLÜÜÜÜÜÜHerkes sussun
Herkes sussun

Havaya Havaya Bütün eller havaya
Havaya Havaya Bütün eller havaya

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

1

2

3

BEŞİKTAŞ

BEŞİKTAŞ

LAYLAYLAYLAYLLAY LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

BEŞİKTAAAAAAAAAAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

LAYLAYLAYLAYLLAY LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

BEŞİKTAAAAAAAAAAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

2cxaqsj.gif
2cxaqsj.gif
2cxaqsj.gif

Öncelikle Sizin ŞAMPİYON'luğunuz
Bizim GOL Kral'lığımız Kutlu Olsun!

Ama Unutmayın Şampiyonlukta GS'ninde ßi Yerde Payı Var =]

Buyrun Dostlar;
ankara_zeynep_cicek3222.jpg

HeLaL oLsun GsLiLerede.. Aramızdaki iLişkiLer SarsıLmaya ßasLamıstı..Ama OnLar Sahaya Cıkıp Aynı ßızım Gißi ŞerefLeriyLe OynadıLar.. Ve ŞampiyonLuqumuzu Erkek Gißi Teßrik EttıLer..!!

bir fenerli olarak Tüm Beşiktaşlıları tebrik ediyorum..............

Dün Kutlayan şanslı taraftar arasındaydım beşiktaş her yıl şampiyon olsa bu kadar zevk almazdım. Muhteşem bir geceydi. Meşaleler uzaktan güzel görünüyordu bana önceden ama birde yakan adamın yanındakine sorun : )

Sahaya taraftarların inip futbolcuları kucaklaması ki (Ben o şanslılardan biriyim) harikaydı. Ben görmedim ama dışarıda 300 civarı kamera olduğu söyleniyor doğru mu?

Geri