Her Telden

bLaDe™

Banned
Reaction score
0
Walla beyler & Bayanlar dusundum tasındım burayada aday olmaya karar verdim :)
İfrit ve demilles arkadaslarımız yeterince online olamıorlar ve genellikle her teldende s.modlar duzeni sağlamaya calısıo . Ama onlarında işleri oldukca agır zaten .

Ve sizin dusuncelerinizi alayım dedim ... Bakalım sewilior muyum hackhellde ? :lol:

Hadi bakalım iyi veya kotu yorumlarınızı bekliyorum ;)

Walla Blade Adult - Kahkaha Sende Birde Her Teldeden Bölümü Sana Yakışır Benden + 1 Kardeş Hayırlısı Olsun ...!

bence herkes görevini tam yapıyor yapmasa zaten hackhell bu durumda olurmuydu biri bizi durdursun :) herkese çok teşekkür ederim +1900

mesaj sayın yetersiz :p benden - yok yok hadi + 5 olsun :p

ivesa' Alıntı:
bence herkes görevini tam yapıyor yapmasa zaten hackhell bu durumda olurmuydu biri bizi durdursun :) herkese çok teşekkür ederim +1900

eyw kardesim.

Cr@zyboy' Alıntı:
mesaj sayın yetersiz :p benden - yok yok hadi + 5 olsun:p

Ne yapalım be ustad ... biraz daha bekleriz o zaman :pp
msj sayısınıda yukseltmeye calısırız :D

Sanada Tessekkur ederim

seviliyormuyum hackhellde bu nedemek lam ? sewiLmiosun tabe :D bana soRArsan az da olsa sewerım bak sEni :cool:

öhüm dur ne deniRdi oranın modlarıda isterse gerek warsa benden sana + ;)

Klasik millet böle yazarYa :D olm yanLIz bu + nın karSılıını alırım bak ona göre ;)

bence iyi düşündün abi hakında hayırlısı olsun +1 benden de :D

bende de +sonsuz..:) Blade gol gol gol:D

lem bütün bölümleri istiyon sende ehuehhe :p

ama görevini en iyi şekilde yapıyorsun bunuda yapabilirsin kanaatindeyim ama
demilles ifrit arkdaşların yorumları önemli benim için lazımsa neden olmasın..

oo ispiyoncuya kar payı veriorsan bende isterim tabikide + ii düşünmüşsün valla hep smodlar düzeltio orayı kesinlikle olman gerekir ama kar payı isterim baq:p +1903

bendende tam destek +1 bende sizin bolume çok kez başvumuştum 10 muydu 9 :D:D muydu ama destek vermemiştıniz ama asla düşünmeyın blade abımı severım bende her zaman aktifsin inş... olursun....:)

illuminati' Alıntı:
oo ispiyoncuya kar payı veriorsan bende isterim tabikide + ii düşünmüşsün valla hep smodlar düzeltio orayı kesinlikle olman gerekir ama kar payı isterim baq:p +1903

ayıp ettin olm istediğiniz pay olsun ;)
dark acar sana bir gitar bolumu sen orda taıkılırsın bizde odesmiş oluruz :D:D

obalcı' Alıntı:
bendende tam destek +1 bende sizin bolume çok kez başvumuştum 10 muydu 9 :D:Dmuydu ama destek vermemiştıniz ama asla düşünmeyın blade abımı severım bende her zaman aktifsin inş... olursun...:)

o verdiğimiz kararların sonuna kadar arkasındayız obalcı , seni sewerim biliorsun herhangi bir derdim yok seninle , olamazda :clap:

destek için saol :cool:

bLaDe™' Alıntı:
ayıp ettin olm istediğiniz pay olsun ;)
dark acar sana bir gitar bolumu sen orda taıkılırsın bizde odesmiş oluruz :D:D

tmm bu oldu:D:D hadi yine ucuza kapattın:D

akşam countera gelince bizim takımdan olucaksan +1 :D

dünkü servera gel :p

Fazla lafa gerek yok sanırım :d +1967
şimdi diecniz +1967 ne :D Trabzonspor :d

Geri