"Her Telden" Bölümüne "Sınırlama" Getirilmiştir. Lütfen Okuyun..

react

Admin
Süper Moderatör
Reaction score
0
Paylaşım her zaman güzeldir, ancak bazı durumlarda paylaşımlar öyle bir hal alıyor ki önüne geçilemeyecek duruma geliyor. Gönül ister ki sizler paylaşmak istediklerinizi,sınırsızca paylaşın,ama forum düzenini tehdit edebilecek boyutlara ulaşmasını engellemek zorundayız. Bu sebeple "Her Telden" bölümünde bir kullanıcıya günde maximum "2" başlık açma hakkı tanıyoruz..

Forum ahaline saygılarımızla duyurulur!

İfrit & sOrUnLu

e ben çok demiştim bu sistemi yapın diye . ama 2 az değil mi ??? yine siz daha iyi bilirsiniz ama

uzunefe dikkatli oku en iyisini yapmışsınız tebrik ediyorum

pardon dostum yaa ben Off - Topic bölümünü yani topluca bölümü Her Telden Olarak Sanıyodum :D:D gerçekten karıştırdığım için 2 az dedim . Gayet Süper Sistem

uzunefe, 2 dk da 2 başlık değil, günde 2 başlık :)

şaka bi yana kahkada da 2 başlık olsun,
modlar bile aynı şeyleri veriyor gördüğümüz üzere :D

Allah'ın hakkı 3 tür abi

Allah'ın hakkı 3 tur, ona gore hareket edeceksek, 3 ten fazla msg yazmayalım, 3ten fazla kitap okumayalım,3ten fazla kursun sıkmayalım.. :)

3 ten fazla tuşa basmayak o zaman :D:D bu arada eğer modlar bile aynı şeyi veriyosa herkese açtığı topic i silme hakkı tanınsın baktık ki veriliyo , o konu açan kişi tarafından kapansın , diğer mesajlar da silinsin aynı zamanda

ne demişler 3, atlaması güç :D
bu arada bi mesajı editliyince altta düzenlendi şeklinde italic uyarı yazısı çıkmıyor artık

daha ne diyeyim bunlarin ustune bilmem ki...

lem yine kaçırdık konuyu tüh:)sOrUnLu bence dün getirilen sistem çok güzeldi.bide bugün bu extradan daha da iyi oldu walla.çok tşk.

Elinize sağlık sorunlu ve ifrit kafamız şişiyodu gerçekten lüzumsuz konuları engellemiş oldunuz saolun :)

Güzel uygulama böylece forum kirlenmesininde önüne geçilecek :)

ben 1 tane açtım zaten:D

Geri