Her Operatöre Beleş Sms

YueMTaS

New member
Reaction score
0
evet arkadaşlar şimdi şöle oluo bu olay...3000 sms bedava olan turkcell kullanıcıları bildiiniz gibi diğer operatörlere msj attıı takdirde kontürü düşüyor...peki düşmemesini nasıl sağlıcaz...işte yöntem..

örn: (555 *** ** **) yana msj çekiceiniz numarayı yazın ama başına 0 koymayın... msj ı gönderin kontür gitmicek..3000 beleş sms sinizden düşücek... istediiniz her operatöre yapın...

forumda arattım daha önce böle bişey konulmamıştır inş..

harbiden oluo beyler.bizzat denedim test ettim.onay raporunu veriorum.saol yuemtas.tşk hakettin

Yav kacırdık yav kampanyayı.Sadece Turkcell diye kayıt olmadık.Abavvvvvv dellen dur şimdi.Şikayet edecem hepinizi açıgı kapatsınlar :)

Yok aga ne şikayeti deli misin??..Siz devam edin...Biz üye olmadık.Siz parçalayın...

kampanya bitti miii ??? Bitmediyse hemen geçiim ??? SAOL DOSTUM ayrıcaa!

yue allah razı olsun bu günde sevap kazandın hatun turkcel bana sms cekemiyodu çok knt. gidiyodu benden şimdi bomba gibi oldu + bunu kim buldu senmi buldun bulandanda bi kadar allah razı olsun paylaşandanda bu cok yayılmasın yahu millet fazla kişiye söylemeyin sonra turkcel duyar :D

ben aria kullanıyorum ama bu olay süpermiş çok güzel bir bilgi paylaştığın içinn sağol dostum

ellerine saglık dostum bilmiyordum......:)

sanırım turkcell artık 3000 sms i bitirdi ama eylülde yine başlıcakmış dediler...valla bulanı bilmiorum...ayrıca başka hiç biyerde paylaşmadım bunu sadece hackhell e yazdım size güvenim sonsuz olduu için ;) sömürün arkadaşlar...:D

bende üyeyim. Harbi süper bir bilgi. Paylaştığın için saol.

biliyoduk zaten bizde essahtan beleş bişi var her hal dedik amaaaan!

fakirbok' Alıntı:
Yav kacırdık yav kampanyayı.Sadece Turkcell diye kayıt olmadık.Abavvvvvv dellen dur şimdi.Şikayet edecem hepinizi açıgı kapatsınlar :)

en süper cevaptı :D

walla baktım ama kampanya bitmiş sanırım :(
http://gnctrkcll.turkcell.com.tr

hep tembellikten gidemedik almaya :)

paylasım süper tebrikler!

yaw arkadaslar telsim 250kontur yukleyene bedava 20-30-40sms filan veriyor ..ama telsim disi sms atinca kontur gidio peki aynisini telsimdede yapsak basina 0 koymasak kontur gidermi...dene diceksiniz ama yurt disindayim deneyemiyorum ..cok merak ettim test eden biri olursa ve cevap verirse sevinir haydin iyi sorfler .. :cool:

herkes turkcell kullanmıo salak

Denemek lazım valla emegıne saglık dostum paylasımın ıcın tesekkur ederiz.

Geri