Her genç kızın rüyası

1001Design

330i ///M3 Design
Altın Üye
Reaction score
0
Brother'dan inanılmaz bir dikiş makinesi.

Sıradan bir dikiş makinesi nasıl bir teknoloji harikasına dönüşebilir? İşte böyle.

Teknolojinin gücü. Artık "el emeği, göz nuru" tekerlemesine bir de "teknolojinin ruhu" satırını eklemek gerekebilir. Bilgisayar meraklısı erkek kullanıcıların daha çok yazıcı markası olarak tanıdığı Brother yeni dikiş makinesi modeli Quattro 6000D'de farklı teknolojik eklentiler kullanarak dikiş diken, nakış işleyen kullanıcılara mümkün olan en ince ayarı yapma imkanı sunuyor.

Örnek resimlerde de görüldüğü gibi, bu yeni dikiş makinesinde bir adet Sharp HD LCD ekran bulunuyor. Bu ekran sayesinde kullanıcı hem bilgi alıp ayarları yapabiilyor hem de dikmekte olduğu malzemeyi ve ipliği ekranda yüksek çözünürlüklü olarak görebiliyor.

e1enfb.jpg

Quattro 6000D üzerinde Brother'ın patentli "InnovEye" ve "Up-Close Viewer" teknolojisi kullanılmış. Dikiş iğnesinin hemen yanına yerleştirilmiş olan yüksek çözünürlüklü bir kamera deseni en ince detayına kadar görüntüleme imkanı sunuyor. Modelde aynı zamanda USB portları da bulunuyor, bu portların ne işe yaradığı henüz açıklanmamış olsa da makineye desen programlama, hazır desen verme veya makine kullanımı ile ilgili püf noktalar ve tanıtım dokümantasyonu yükleme gibi işlemler için kullanılabileceğini tahmin ediyoruz.

Aman bizim hanım görmesin hemen kaldırın haberi

Artık kızlar düğme dikemiyo, hayallerini 4x4ler süslüyo.. Biz erkekler yine askerde maskerde öğrenioruz bi şekilde, ama onların sonunu pek hayırlı görmüyorum..

Makine güzelmiş :)

Artık kızlar düğme dikemiyo, hayallerini 4x4ler süslüyo.. Biz erkekler yine askerde maskerde öğrenioruz bi şekilde, ama onların sonunu pek hayırlı görmüyorum..

Makine güzelmiş :)

bncede şimdiki kızlar bu makineye aldanacağını sanmıyorum:D

her genç kızın rüyası;

Zetina Dikiş Makinası

:hhmanD süper. . .
Her ewe Lazım. . .

la bu karı bana dio ki al birtane bana söküklerini dikerim :D sökükler sökük kalsın ama değil mi ? :D :D

Başlığı görünce dedim heralde bi erkek resmi. Şimdiki kızlar pek uğraşmaz bunlarla. Ama SMS Gönderiliyorsa Başka Tabi :)

yandık desenıze evlenınce hemen aldırmaya kalkarlar :D

slot makinesi sandım valla ilginçmiş .....

Yorumlara Koptum :durdurun Sag OLun Var OLun :durdurun

Dikiş Makinası güzelmis ama benim rüyalarimi süslemiyor bu ne yazikki:D

bir erkek olarak benim ruyalarimi susluor :D
hemen almak lazim :D

Geri