Her Formattan Sonra Güncelleme Yapmayın. Kotanız Size Kalsın...Süper Bir Olay...

bydesign39

New member
Reaction score
0
by.design.39 tarafından yazılan metin:
Sisteminize her format attığınızda tekrar onlarca mb güncellemeleri yapmanıza artık gerek kalmadı..
Aşağıdaki ufacık programla dosyaları service packlerinizi bir kere indirip yedekliyebilirsiniz...
Üstelik windowsun orjinallik aşamasına gerek olmadan..

Geçelim nasıl kullanılacağına....

Bu linkten programı indiriyoruz : http://rapidshare.com/files/151875481/alymz1907-cw_warrior.rar.html

RAR lı klasörü açtığımızda aşağıdaki klasör ve program çıkıyor
programı klasik bir şekilde kuruyoruz ama açmıyoruz..

15209023wy5.jpg

Sonra güncelleme dosyaları klasörünü açıyoruz..

83987716oa1.jpg

Ve içinden sistemimiz neyse seçiyoruz
benim sistem vista olduğu için ben bu klasörü açıyorum..
ve içindeki update liste dosyacığına tıklıyorum
compressed ul file installed yazdığında tamam diyorum kapanıyor..

48986523uf6.jpg

Şimdi artık masaüstünde kısayolu bulunan programı açıyorum ve update listem karşıma çıkıyor...

86571709uy5.jpg

BİLİNMESİ GEREKENLER !!!!

1:program bilgisayarınızdaki eksik updateleri bulmaz bugüne kadar çıkan tüm güncelleştirmeleri bulur..
mesela bende service pack 1 yüklü resimdede görüldüğü gibi onu yeniden indirmeme gerek yok..

2:verdiğim güncelleme dosyaları sadece türkçe dili içindir..
işletim sisteminizin dili ingilizce yada almancaysa güncelleştirmeler çalışmaz !!!

ama bu linkten languageden dili seçip istediğiniz dilin güncelleştirme Url lerini alabilirsiniz

http://www.windowsupdatesdownloader.com/UpdateLists.aspx

3: yukarıdaki linki arasıra takip edin bence çünkü mesela bende tr 2007 office var ama güncelleştirme bu programın listesinde yok..
belki bir süre sonra ekleyebilirler...

YARARI..::

Mesela formattan önce bir kereliğine bu programı kullandınız ve inen gerekeli güncellemeleri kayıp etmeyeceğiniz bir yere yüklediniz,formattan sonra otomatik güncellemeleri açmadan önce eski güncellemeleri yüklerseniz otomatik güncelleştirmeleri açtığınızda eski güncellemeleri baştan yüklemez ve enson kaldığı yerden devam eder...buda sizi hem vakitten hemde kotalı kullanıcılar ve sık sık format atanları tekrardan yüzlerce mb yüklemekten kurtarır

çok teşekürler... diğer uygulamalara göre daha basit görünuyoo... kolay gelsin

Çok tesekkur ederiz hackhell ahalısı olarak . . .

Geri