Her eve bir cami, her apartmana bir minare

Kara Kartal

Banned
Reaction score
0
Yaşasın Yobazlar ve Kahpeler için İstiklal Mahkeme
d0eba32f56ad3b573f148adaa158c12a.jpg

Müslümanların yaşadığı muhtelif baskılar

Özellikle mütedeyyin erkeklerde rastladığımız “yanaklılıktan” mustarip olan Dışişleri Bakanımız Ali Babacan, ecnebi memleketlerinde “Müslümanlar Türkiye’de baskı altında” buyurdular. Babacan bey, dışişleri bakanı gibi değil de, partinin gençlik kolları başkanıymış gibi konuştular.
Ve böylece, ne yalan söyleyeyim bu kez onikiden vurdu diyebileceğimiz bir performans sergilendi sayın seyirciler. Türkiye’deki Müslümanların yaşadığı eşi benzeri olmayan zulmü gözler önüne serdi.
Babacan haklı. Bugün bir Hayrünnisa Hanım, Gucci mağazasından gönlünce çanta olsun, gözlük olsun bunları alamamaktadır. Dünkü haberlere göre, hanımefendi gazetecilerin fotoğraf çekmesini engellemek zorunda kalmıştır. Bununla biter mi? Bitmeeez!

Ağlayasınız gelir!
Bugün bir tarikatın üyeleri fotoğraf çeken gazetecileri ferah ferah linç edememekte, fotoğraf makinelerini kırdıklarında hedef gösterilmektedir. Bu zulüm İslam dünyasının neresinde var?
Bugün durumu olan bir erkek istediği kadar kadınla evlenememekte, küçük kızlarını ilkokula göndermeyince bazı baskılarla karşılaşmaktadır. Bu beyefendiler haza beyefendi olduğu için devlet yetkilileri ayaklarına kadar gidip onları “ikna” etmeye çalışmaktadır ki herhalde kabul edersiniz:
Bu beyefendilerin insan hakları ihlal edilmektedir.
Bugün (Yaşar Nuri Öztürk’ün verdiği rakamlara göre), İslam dünyasında bulunan caminin toplam iki katı sayıda camiye sahip bulunan ülkemizde yeteri kadar teneke minare imal edilememekte ve ‘Her eve bir cami, her apartmana bir minare’ kampanyası hiçbir zaman tatmin edici düzeye ulaşamamıştır. Hâlâ minaresiz evler bulunmaktadır ki, Fethullah Hoca gibi ağlayasınız gelir bu zulüm karşısında.

Buna ne diyeceksiniz?
Bugün bir Sünni, bir Aleviyi istediği gibi yakamamakta, bir Alevi yakıldığı zaman manasız bir gürültü kopmaktadır. Sünni hükümetimiz, Sivas’a “Sivas katliamı müzesi” yapma baskısıyla karşılaşmakta ve bu baskı artık yürekleri sızlatmaktadır.
Bir Müslüman kardeşim bugün içki içen ve başı açık gezen günahkârlarla aynı ülkede yaşamak zorunda bırakılmaktadır. Sen bunun acısını bilebilir misin ey vatandaş! Yaaaa... Bilemezsin işte! Bu öyle yürek dağlayan bir sızıdır ki, iki cihan bir araya gelse dinmez.
Bugün bir Müslüman gazete, ‘darbecilerin, Ergenekoncuların, Müslüman düşmanlarının’ özel telefon konuşmalarının kayıtlarını sayfa sayfa yayımlamak istediğinde ‘özel hayatın gizliliği’ gibi dine imana sığmayacak baskılarla karşılaşmaktadır. Buna ne diyeceksiniz sevgili din kardeşim?
Hâlâ cıbıl kadınlar mayoyla denize girebilmektedir bugün bu ülkede. Hayret ve acımayla beleren gözlerinizi görür gibiyim. Haklısınız.
Haklısınız. Çünkü bu zulme karşı insanın ancak nutku tutulabilir!

Ece TemelkuranKıyıdan

cf1e189e35290db641b5b257810c408d.gif

evet ya bende çok zulüm görüyorum.

Sokakta sakallarımı yolmaya çalışıyorlar :(

durun ben müslümanım diyorum ama dinlemiyorlar bile beni. Hunharca sakallarımı yoluyorlar :(

Bu ülkede dincilerin üzerinde acayip baskı var. namaz kılmak istiyorum ama camilere kota koymuşlar.

Belli bi namazdan sonra namazda kıldırmıyorlar.

vay be %99 muslumanların yasadıgını soyledikleri bir yerde nasıl guclu %1 miş ki baskı goruyormus muslumanlar :D

Gafilcan - Yılmaz ÖZDİL

Ali Babacan haklı.
Bu ülkede Müslümanlar sıkıntıda.
*
Mesela, türban takmıyorsan, seni Müslüman’dan saymıyorlar...
Daha nasıl sıkıntı olsun?
*
Yalan söylüyor musun? Hayır.
Rüşvet alıyor musun? Hayır.
Ahalinin kıçında don yokken, sen parmağına kuru soğan büyüklüğünde, 70 milyar liralık yüzük takıyor musun? Hayır.
Vatanı sattın mı? Hayır.
Bırak şimdi bunları...
- Türban var mı, türban?
- Yok.
- Olmadı ki...
*
Normal insan evladı gibi flört edersen, bu ülkenin Diyanet’i seni "zina" yapmakla suçluyor... Ama, "dindarım" ayaklarıyla, 9 yaşındaki kızı koynuna alırsan, çıt çıkarmıyor! Üç eşin, dört eşin varsa, normal... Tek eşin varsa, "kerhaneci" diyorlar... "Dini nikáh"ımızı "prezervatif" haline getirdiler... Takıyorsun, her türlü rezilliği yapabilme özgürlüğüne kavuşuyorsun!
*
"Ruhban sınıfı yok" diye gurur duyardık... İmam olmayana su yok! Takkeli, takunyalı cahil cühelanın "kanaat önderi" diye, eli ayağı öpülüyor. Camilere tezgáh açıp, "zihin makinesi icat ettik" diye para tokatlıyorlar. Devleti yönetenler, "Davul Tozu Minare Gölgesi Holding"lerin açılışlarını yapıyor. "Faiz haram"sa... Dünyanın en yüksek faizi nerede?
*
Ali Babacan haklı.
"Samimi" Müslümansan eğer, şu anda dünyada dinimiz adına daha büyük sıkıntının yaşandığı bir ülke yok.

ben zulüm görüyorum işde, bak tipime ne hale getirdiler beni sakallarımı yola yola :(

sakal gene çıkar ama, müslümanlara yapılan bu zulüm asla unutulmaz.

küçük çocuğun biride cübbeme tükürdü, sokakta taşladılar beni :(

işde müslümanlara baskı yok diyenlere ibret dolu yaşantım kapak olsun :(

ben zulüm görüyorum işde, bak tipime ne hale getirdiler beni sakallarımı yola yola :(

sakal gene çıkar ama, müslümanlara yapılan bu zulüm asla unutulmaz.

küçük çocuğun biride cübbeme tükürdü, sokakta taşladılar beni :(

işde müslümanlara baskı yok diyenlere ibret dolu yaşantım kapak olsun :(

hocam çoçuklara dikkat ett

özellikle kız çocuklarına dikkat et çünkü gazozuna ilaç atıp ırzına geçebilirler..

kız çocuklarına çok dikkat hocamm:D:D

Geri