Her erkeğin aradığı kadın?

mr.aLi

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Jessica-Alba.jpg

Güzel kadın, çirkin kadın, ortalama kadın? Sana göre güzel, ona göre değil. Hangi kadın gerçekten güzel? Bu konu üzerine ciddi bir şekilde kafa yoran bilim adamları nihayet mükemmel kadın yüzüne ilişkin oranları ortaya koydular.

Bu oranın belirlenmesinde temel olarak gözlerin birbirine yakınlığı ile gözler ile ağız arasındaki uzunluk da rol oynuyor. Buna göre; yüzün genişlik oranı hesaplarken; bir gözbebeğinden diğerine olan uzaklık yüzün genişliğinin, yani bir kulağın iç köşesinden diğer kulağın iç köşesine olan mesafenin yüzde 46’sı olması gerektiği bulunmuş.

Yine yüzün uzunluk oranı hesaplanırken ise; gözün orta noktasından ağzın orta noktasına olan uzaklık yüzün uzunluğunun, yani saçın başlama noktasından çeneye kadar olan mesafenin yüzde 36’sı olmalıymış. Araştırmayı yapan Profesör Kang Lee: “Dolgun dudakların ya da büyük gözlerin kadınları çekici yaptığını biliyorduk. Bizim çalışmamız yüzün yapısının çekicilikte bir rol oynadığını ortaya koydu. Tabii saç kesiminin de payı var. Saç kesimi yüzün oranını değiştirebiliyor” dedi.

Araştırma sonucuna uyan profilde yüz arayışına geçen bilim adamları pek geçmeden bu oranlara uyan ünlüler buldular bile. Sizin de tanıyacağınız Jessica Alba, Liz Hurley ve Shania Twain mükemmel yüz oranına sahip ünlüler arasında yer alıyorlar.

Bu çalışmanın sonuçlarına güvenmemek elde değil. Çünkü bana göre Jessica Alba dünyanın en güzel kadınlarından birisi. İzlediğim her filmlerinden sonra kendisine yeniden aşık oluyorum

bu adamlar gercekten bilim adamimi? baska isleri gücleri yokmuymus

ben bunu bilir bunu söylerim zevkler ve renkler tartisilmaz!

aga aşıksan gerisi boş benim onda bulduğumu ben bile bilmezken bilim adamları bu elle tutulamayan gözle görünemeyen beğeni duygusunadamı el atmışlar :D ALLAH ALLAH ...

aa benim yüzümde dengesiz nolcak ki evde kaldım sanırım :p

Her erkeğin aradığı kadın mı,Megan fox tabiki.

işleri güçleri yok sanırım bunların:s

şu bilim adamları beleşten para alıyor ya q:

Her erkeğin aradığı kadın mı,Megan fox tabiki.

tuvaletten sonra sifonu çekmediğinden şikayetçiymiş set arkadaşları.(hayallerini yıktım dimi)

tuvaletten sonra sifonu çekmediğinden şikayetçiymiş set arkadaşları.(hayallerini yıktım dimi)

Huyuna bişey diyemem de,güzellik olarak Allah baya cömert davranmış.

Bazı erkeklerde sözünden çıkmayan, her dediğini yerine getiren, ağzı var dili olmayan arıyor..

erzurum köyünde hüso dayı vardı eşi çok ama çok çirkindi hayatım bitanem der başka bişey demezdi akranları bir gün ya hüso bu kadının nesine vurgunsun demişler-- sizde benim gözümle görseniz baska kadına bakmazsınız diye söylemiş....

ne demiş aşık veysel güzelliğin on para etmez bendeki bu aşk olmasa ...
her ne kadar desede aşık veysel dırdırı az olan daha iyidir diye düşünüyorum :)

Boşverseya.
Belliki kendi kafasındaki güzel kadın modelini bize empoze etmek istiyor.
Bize aptal muamelesi yapan ve kendini zeki sananlardan biri daha...
Güzellik çirkinlik anlayışı kişiye göre değişir ve bunu bilmeyen kişi sayısı elle sayılamayacak kadar azdır.

Geri