hepsiburada geyikleri

kuzay

Pesimist
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy
millet neleri alıyor ya...

salonl26430512.jpg

fiyat :23.946,92 TL

taksit seçnekleri

2 11.973,46 23.946,92
3 7.982,31 23.946,92
4 5.986,73 23.946,92
5 4.789,38 23.946,92
6 3.991,15 23.946,92
36 1.057,92 38.085,18

ve yorumlar...

ben amerikadan almıştım... orada 1 alana 1 de bedava verdiler geçen yaz..
hediyeyi de babama verdim ama anlamadı tabi kolunda ne kadar para taşıdığını...

Saati geçen hafta aldım, babam çok beğendi ona vermek zorunda kaldım. şimdi 2 tane daha sipariş verdim.. Bu fiyata kaçmaz bi tane de yedekte bulunmalı..

bu mükemmel ürünü böylesine uygun bir fiyata bizlere sunduğu için hepsiburadaya çok teşekkür ederim. kesinlikle kaçırmayın, tavsiye ederim. stoklarda kalmadığı zaman çok pişman olursunuz.

ekonomik kriz sebebiyle piyasayı canlandırmak adına böyle bir saat almak bilinçli her türk vatandaşının görevi olmalı.Ben 3 tane alıcam inşaallah

araba mı alayım saat mi diye düşünürken.. benzin masrafı arabanın masrafını düşünerek arabadan vazgeçtim. bu saati almaya karar verdim. fiyatı da gayet uygun. herkesin almasını temenni ederim bu fiyatta bulmuşken almamazlık olmaz zaten. kardeşime ve babama da birer tane almayı düşünüyorum.

Bu kadar ucuz görünce şimdilik 3 tane aldım. Sanırım eşe dosta biraz daha alacağım. Bu fiyata kaçar mı Allahaşkına elinizi vicdanınıza koyun da söyleyin

Ürün pek çekici değil ama bu fiyatı gördükten sonra bayağı bir itici geldi. yorumlara baktımda bizim insanımız çok gösteriş meraklısı ve biraz fazlada atanlarda var hani. buna verilecek parayla bir hayır yapki adın şanın yürüsün.

mükemmel bir seçim olur.almanızı tavsiye ederim.......................................................................................................................

eşim bana doğum günümde almış. Fiyatını zorla ağzından aldım. Tam 28 milyar vermiş. birazcık üzüldüm ama olsun çaktırmayın. Burada cok daha hesaplı. yalnız saatin on numara oldugunu söyleyebilirim.

Ürünü henüz almadım ama bu fiyata gördükten sonra kaçırmam diyenlerdenim, size de Longinesi tavsiye ederim

Mükemmel bir saat bu fiyata kesinlikle kaçmaz çok ucuz hemen alın.......................................

herkese tavsiye edebileceğim bir model.çok ucuz gözüm kapalı aldım.sizde alın

bu yorumlar yalan ve düzmece bence saat de aynı şekilde vardır bi bit yeniği

millet kafa kırmak için yasmışdır bence hem ben bööle bi saati alabilsem dikkatinizi çekerim ala bilsem kolumda taşımam kasaya falan koyarım

Bence Bu Saate Bu Fiyatı Koyanlara Iyi Bir Ezme Operasyonu Yapılmış Herkes Dalga Geçmiş .....

Korsanını kapalı çarşıda 5 milyara felan bulurum ne vercem lan o kadar parayı:durdurun

yuh ya :D ben o kadar parayı bulcam bide saat alıcam ha :D yuh derim sadece hayatta vermem o parayı biride arabadan vazgeçip saat alıo nasıl bi düz mantık eseridir o beyin ya:D

bende 32 tane war o saatten ama saat kaç:D

Kimileri de sırf hepsiburada sitesindeki puanını arttırıp çeşitli indirim imkanlarından yararlanabilmek için saçma sapan yorumlar yazıyor:D
Bu yorumlar da o gruba dahil olsa gerek=)

kesinlikle dalga geçmişler yoksa bu sıkıntı lı dönemde bukadar para veren adamı ıslatıp ıslatıp döverler

Geri