hepsi haraketli 483 msn ifadesi...yine blackwoman farkıyla (hep güncel 14.09.2007)

hayır kesinlikle tşk için açmıom konuyu yanlış anlaşılmış olmayı hiç sevmem ok...Sonuçta tşk alınca madalya verilmio ama ne bilim insan o kdr uğraşınca bişiler beklio tşk anlamında değil sadece ....Sırf tşk için yapsam ısrarla en olmayan konuları bulup n bu kdr upload yaparmıydım hiç...Öle olsa bakardım kimse tşk vermio bende bu kdr emek vermez 5 resim koyar geçerdim belkide hiç atmazdım resiim fln...Yanlış anlama beni o yüzden...Ben forumu çok seviyorum ve yeni bişiler keşfettim mi anında burayla paylaşmaya çalışıyorum...Belki bu kdr sevdiğimden oluo ne bilim...Bide mesela ben ve çevrem neleri zor buluosa ve ben onları elime geçirirsem biliorumki burdaki biçok insanda aynı konuda zorlanıo ve anında upload ediom buraya...Deediğim gibi tşk için açmıom konuyu sadece biraz olsun benim gösterdiğim ilgi alakaya saygı duyulsun istiyorum...Bundan tek rahatsız olanda ben değilim sonuçta...Mesela bu konuyu açtığımda sona yazdığım msj sömürücüler dikkat kısmı :inan bana çok komik geldi yani şu anlamda: hani önce tarif edio gbi yapıp sonra laf sokma kısmı baya güldürdü beni o yüzsden de her seferinde ekledim....Ama onun dışında tekrar söylüyorum inan bana tşk için değil...beni bilen bilio zaten...Fazla söz gerek yok bence ...

bu arada muhabbet ortamına çevirmeyelim yasak çünkü bildiğin üzere kızmasınlar bize;o nedenle yazmayacağım başka bişey senden de aynını rica ediyorum cnm ...güzel paylaşımlar dilerim bye:D:D:D:D:D

kim nerderse desin sen tesekkürleri hak ediorsun

gerçekten saol çok güzel olmuş eline sağlık:D

ne demek tesekkur kopaaan ossun

Teşekkürler büyük emek hakikaten...

Geri