hepsi aynı yafff :D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

harunkaya

New member
Reaction score
0
ben aramam arayan beni bulur bnmkıler bana ytrde artar gerisi size kalsın....AYRICAAAA 1, 55 boyu olup da topuklu ayakkabı giyen, bacaklarına kadar düşük belli kot giyip de üstündekini çekiştire çekiştire belini kapamaya çalışan, sevgilisinin elini tutarken gözlerime becer beni der gibi bakan, habire ödemeli arayan, canı istemediğinde [*****]u açmayan, “ben arıcam seni” deyip aramayan, hesap geldi mi eli cebine gitmeyen, 6 kilo makyaj yapıp kendini güzel sanan, gösterip de vermeyen, sömürücü, aç, kevaşe, tutuk zekalı, çıkarcı, işi düşmedikçe aramayan, numaradan ağlayan, saf ve masum rolü yapan, aynı anda 2-3 erkekten hoşlanıp hepsine taviz veren, amelelerle takılıp kendini bi s..km sanan, terk edilince köpek olup yalvaran -oysaki sevilseydi köpek edip yalvartacak olan-, kafası çalışmayıp da az konuşunca zeki olunduğunu zanneden, araba yada motor görünce bi tarafı sulanan, jumbo size olup da kendini balerin zanneden,
çakma Prada giyip “Ferrari’ deki patatesi gördün mü ?” diye onu bunu boklayan, milyarlık [*****]la dolaşıp ayda 10 milyonluk kontör bile almadığı halde 700 milyon [*****] faturası ödemiş edasıyla dolaşan, 150 gramın hesabını yapan, çiko olduğu halde kendini super model sanıp burnundan kıl aldırmayan, tampon kullandım ondan bekaretim bozuldu dumuruna inanacağımızı sanacak kadar ağır salak olan, dip boyası gelip boyatmayan, verdikten sonra uyutmayan, sarışın olup solaryumda uyuya kalan, regl zamanı kalmaya gelen, ben, sen, o, biz, siz, onlar olan kişi zamirlerini ban, san, o, bis, sis diyen, nanmıyoruaaaam! ciddaan mııı? şaka yapıooooosaaaan! cümlelerini kuran, evden arayıp anneme yalakalık yapan, cam’ i olup açmayan, akşama kadar evde annesiyle oturup, akşam shakira kemeriyle gezmeye çıkan, meze olupta ortamda akmaya calısan...

TÜM KIZLARIN ALLAH BELASINI VERSİN... :melek

Alıntı bir yazıyla ilgisiz bir bölüme konu açmışsın ayrıca bayanlara "TÜM KIZLARIN ALLAH BELASINI VERSİN... " diyerekten agır bir ithamda bulunmuşsun , konu kapandı ayrıyetten umarım forum serüvenin böyle yanlış hareketlerle devam etmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri