!! Hepinizi Seviyorum =) !!

A S M E N

New member
Reaction score
0
Öncelikle merhaba arkadaşlar
Başlığımda da belirttiğim gibi hepinizi seviyorum bunu yazmak için bu başlığı açtım =) :melek
şaka bir yana esas konuya gelmek istiyorum.
Arkadaşlar belki farketmişinizdir (beni tanıyanlar) uzun süredir ne cs'de online olabiliyorum ne de forum içerisinde online olabiliyorum.
Yeni bir işe başladım. İş sebebiyle artık tüm günüm dolmuş bulunmaktadır. Bu sebeple çok nadir ( gece geldiğimde ) yorgun olmazsam girebiliyorum bi 5-10 dakikalık sadece uğrayıp çıkıyorum hackhell'e.
Aslında bu yoğunluğumu küçük bir tabloyla anlatsam daha yararlı olucak

05.30 = Uyanış
06.30 = Okul
14.00 = İş Başı ( Okul Çıkışı )
23.30 = İş Bitimi

Yukarda saatleri verdiğim benim sıradan bir günüm oluyor =)
Neyse lafı fazla uzatmayım.
Hepiniz kendinize çok ii bakın. Sizleri çok seviyorum. Az da olsa buralarda olacağım elimden geldiği kadar konulara yorum yapıp, yardımcı olacağım sorusu olanlara.
Kalınan yerden devam HackHeLL Ailesi !..

A S M E N

Seni Aramısda Görmekten GüseLdi (=

Yeniden En Kısa Sürede SürekLi Görmek DiLeqiyLe (=

allah yardımcın olsun hem okuyup hem çalışmak zordur ama ileride faydasını da görürsün

seni tekrar burada görmek isteriz
bizde seni seviyoruz ;)

ASMEN kardeşim. İnşallah herşey istediğin gibi olur. HH için yaptıklarını ve yapmak istedikleri en iyi bilenlerdenim. Sevgiler.

hepinize çok teşekkür ederim.
artık yatma vakti geldi
Zaman ayırdığınız ve beni bu güzel yorumlarınızla mutlu ettiğiniz için teşekkür ederim.

İyi GeceLer !..

Allah yar ve yardımcın olsun.. işin de hayırlı olsun bu arada... ilerde de inşallah mükafatını görürsün...

Programın çok yoğun gerçekten =)

ALlah YArdımcın olsun ;)

okul we işi düzene koyduktan sonra senı gene beklerız ;)

Fırsat bulabildiğince aramızda olmanı dileriz.
Biz de seni seviyoruz kardeşim.
Hayatında kolaylıklar ve başarılar dilerim.
Allah gönlüne göre versin. Sevgiler...

Allah yardımcın olsun dostum ınsallah sık sık girme fırsatı bulursun hersyı yoluna koyduktan sora;=)

en yakın zamanda görüşmek dileğiyle..Allaha emanet ol!!

vallahi allah kolaylık versin hem çalışıp hemde okumak zordur...

olur öle şeyler asmen ... biz burdayız... finaller başlayınca bende mi böle bi konu acsam :S

nese 5-10 dakka da olsa gir arada sırada :goz:

hh ailesi olaraktan bizde sni sefiorus
yorucu bi gün olsa gerek sana başarılar
inş. girme fırsatın olur:goz:

İşin Gerçekten yogun. :) Allah yardımcın olsun. Senin için her zaman hayırlı olması dilerim.:melek Ve Elbette bizde SENİ SEVİYORUZ. Aramızda çok fazla olmasanda bizi hatırlaman yeterlidir. :biggrin

Geri