A S M E N
New member
- Reaction score
- 0
Öncelikle merhaba arkadaşlar
Başlığımda da belirttiğim gibi hepinizi seviyorum bunu yazmak için bu başlığı açtım =) :melek
şaka bir yana esas konuya gelmek istiyorum.
Arkadaşlar belki farketmişinizdir (beni tanıyanlar) uzun süredir ne cs'de online olabiliyorum ne de forum içerisinde online olabiliyorum.
Yeni bir işe başladım. İş sebebiyle artık tüm günüm dolmuş bulunmaktadır. Bu sebeple çok nadir ( gece geldiğimde ) yorgun olmazsam girebiliyorum bi 5-10 dakikalık sadece uğrayıp çıkıyorum hackhell'e.
Aslında bu yoğunluğumu küçük bir tabloyla anlatsam daha yararlı olucak
05.30 = Uyanış
06.30 = Okul
14.00 = İş Başı ( Okul Çıkışı )
23.30 = İş Bitimi
Yukarda saatleri verdiğim benim sıradan bir günüm oluyor =)
Neyse lafı fazla uzatmayım.
Hepiniz kendinize çok ii bakın. Sizleri çok seviyorum. Az da olsa buralarda olacağım elimden geldiği kadar konulara yorum yapıp, yardımcı olacağım sorusu olanlara.
Kalınan yerden devam HackHeLL Ailesi !..
A S M E N
Başlığımda da belirttiğim gibi hepinizi seviyorum bunu yazmak için bu başlığı açtım =) :melek
şaka bir yana esas konuya gelmek istiyorum.
Arkadaşlar belki farketmişinizdir (beni tanıyanlar) uzun süredir ne cs'de online olabiliyorum ne de forum içerisinde online olabiliyorum.
Yeni bir işe başladım. İş sebebiyle artık tüm günüm dolmuş bulunmaktadır. Bu sebeple çok nadir ( gece geldiğimde ) yorgun olmazsam girebiliyorum bi 5-10 dakikalık sadece uğrayıp çıkıyorum hackhell'e.
Aslında bu yoğunluğumu küçük bir tabloyla anlatsam daha yararlı olucak
05.30 = Uyanış
06.30 = Okul
14.00 = İş Başı ( Okul Çıkışı )
23.30 = İş Bitimi
Yukarda saatleri verdiğim benim sıradan bir günüm oluyor =)
Neyse lafı fazla uzatmayım.
Hepiniz kendinize çok ii bakın. Sizleri çok seviyorum. Az da olsa buralarda olacağım elimden geldiği kadar konulara yorum yapıp, yardımcı olacağım sorusu olanlara.
Kalınan yerden devam HackHeLL Ailesi !..
A S M E N