... Hepimiz Atatürk"üz... Belgesel...

ße YouRSeLF

New member
Reaction score
0
sağol eline sağlık

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ATAM İZİNDEYİZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

süpersin dostum eline sağlık desek azdır...

Emegine UPLoadina SaĞLIK Teşekkürler

ellerine sağlık...Atatürk ve Türkiye Cumhuriyeti aşıkları için güzel bir çalışma..teşekkürler tekrardan..

20. YY ın en büyük devletadamına her nekadar layık olamasakda
Teşekkürler emeğine sağlık.

eywallah kardeş sağol! **************ATATÜRK' ümün güzelim TÜRKİYE' si..*****************

herkes adına karar verme ama Ben Atatürk deilim benim bir ismim var herkesin düşüncesi kendine Tamam Atatürk saygın bir lider zamanında sağlam olaylara imza atmış ama illa Atatürkü seviceksin sevmek zorundasın diye birşey yok sıfatını seviyorum yaptıklarınla gurur duyuyorum ama kişiliği beni ilgilendirmez benim için sadece AtaTÜRK'dür ve Atatürkün arkasına sığınıpta bi sürü pislik yapanları kınıyorum işte asıl onlar Terördür hemde önüne geçilemez şirkef bi terör kınıyorum hepsini o kişiler yüzünden Atamızdan soğuduk !

Ama her ne olursa olsun unutulmaması gereken bazı gerçekler var bu vatanı milleti bize emanet eden tek Atatür Yani Mustafa Kemal Atatürk Değildir yanındaki onca değerli şahsiyetleride unutmamalı onlarıda anmalıyız.Atatür sadece Liderdi ya yanındakiler ?

ellerine sağlık arkadaşım çok sağol
yalnız 300 mb gerçek boyutumu senmi küçülttün eğet küçülttüysen gerçek boyutlusunuda isteriz.

o senin kendi kanaatin hiç yeri değil bence.

Geri