hep uyarıyor...

M3T3HAN

New member
Reaction score
0
selam arkadaşlar

nereye hangi dosya yada klasöre yeniden isim vermek istesem

2d015pk.jpg

gibi bir uyarı veriyor.evet desem açmak istediğimde program seçmem isteniyor, hayır desem dosyaları yada klasörleri arşivlemem ve pc de bulmam zorlaşıyor..

arkadaşlar bunun bir çaresi yok mu istediğm dosya yada klasöre istediğim adı veremez miyim..

bilen ve ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim....​

Klasör Seçenekleri-->Görünüm-->Bilinen dosya uzantılarını gizleyi aktif hale getir, dosya uzantısı dosyada yazmasın yani sonra sen o uzantıyı değiştirmeye çalışınca bu uyarıyı verir.

Bilinen dosya uzantılarını gizleyi aktif hale getir, dosya uzantısı dosyada yazmasın yani sonra sen o uzantıyı değiştirmeye çalışınca bu uyarıyı verir.

risilac teşekkür ederim yalnız bunu nerden yapmam gerekir yolunu da rica etsem yazabilir misiniz.....çok sağolun...

OK GÖRMEMİŞİM TEŞEKKÜRLER ELLERİN DERT GÖRMESİN...

risilac teşekkür ederim yalnız bunu nerden yapmam gerekir yolunu da rica etsem yazabilir misiniz.....çok sağolun...

Yazdım :D Bi dene istersen...sizdede oluyormu bilmiyorum ama bakın mesela üsteki mesajımı değiştirdim ama mesajın altında değiştirildi yazmıyor =) Bende mi görünmüyor yoksa

TEŞEKKÜRLER RİSİLAC

SORUN HALLEDİLDİ KAÇ GÜNDÜR bunalım takıldım

tuttuğun altın olsun.....emeğine sağlık......

Yazdım :D Bi dene istersen...sizdede oluyormu bilmiyorum ama bakın mesela üsteki mesajımı değiştirdim ama mesajın altında değiştirildi yazmıyor =) Bende mi görünmüyor yoksa

doğru söylüyorsun bugün bende de değiştirildi yazmıyor....

Kaspersky ve system temizleme programları kullanıyorsan, bu programlar bu özelliği pasif duruma düşürür.

anladım kaspersky var...tune up utilities var.....konuyu sayende öğrendim....çok teşekkür ederim ilgilendin vakit ayırdığın için.....

Geri