oLdness_07
The Darkness
- Reaction score
- 0
Başkan Aziz Yıldırım tribünlerle uğraşırken, F.Bahçe her geçen gün eriyor. Baskı altındaki Aragones ne yapacağını şaşırmış, artık saçmalıyor. Koskoca F.Bahçe’nin düştüğü durumlara bak. Geçen sezon bırakın Süper Ligi, Avrupalı takımların bile çıkamadığı Saracoğlu Stadı’nda, F.Bahçe’yi yenmeyeni dövüyorlar. Kadıköy deplasman olmaktan, sarı-lacivertli taraftarlar çileden çıkmış!..
Alex’in yokluğuyla iyice “sıra” takımı görüntüsü veren F.Bahçe, Kayserispor’un akıllı oyunuyla sezonun 4. mağlubiyetini aldı ve lige havluyu attı. Artık “akıl melekelerini” iyice kaybetmiş olan Aragones ve gerekli transferleri bir türlü yapamayan Başkan Yıldırım, bu durumun sorumlularıdır.
Ben bir spor yazarı olarak Aragones’in dün gece yaptıklarına inanamadım. Bu mudur Avrupa şampiyonu olmuş teknik direktör? Sezon başı kampında oyuncularını tam olarak hazırlayamayan İspanyol çalıştırıcı, garip ve kimsenin anlayamadığı taktiksel hamlelerle herkesi şaşırtıyor. Sarı-lacivertli takım dün gece iki şanssız sakatlık yaşadı. Gökhan ve Emre arka arkaya oyundan çıkmak zorunda kaldı. Emre’nin sakatlığı sırasında fizyoterapist Michael, el işareti yaparak futbolcunun devam edemeyeceğini anlatıyor. Ama duyan kim? Dakikalar geçiyor, Emre saha kenarında ve F.Bahçe 10 kişi oynuyor! Tam bu sırada Kayseri’nin 2. golü geliyor. İlk yarının bitmesine saniyeler kala Aragones müthiş bir taktik hamlesi daha yapıyor (!). Sahanın nispeten iyi futbolcusu Maldonado’yu çıkararak Deniz’i oyuna sokuyor. Yahu daha koskoca 45 dakika var! Bir sakatlık daha olsa ne yapacaksın? Tabii onun suçu yok. F.Bahçe’yi ona teslim edenler suçlu... Fedakar F.Bahçe taraftarları her şeye rağmen tezahüratı bırakmadı. Tribünlerin her yanında, “Hep destek, tam destek” pankartları vardı. Ancak öte yandan birileri, “Hep köstek, tam köstek” oluyordu!
Sarı-lacivertliler uzun yıllardır ne kendi evinde, ne de deplasmanda bu kadar gol yiyerek rezil olmamıştı.
Yazıklar olsun!..
Not: Aldığım bir duyumu sizlerle paylaşmak istiyorum. F.Bahçe Yönetimi, suyu iyice ısınan Aragones’in yerine bir takım arayışlar içerisindeymiş. Bu isim genç, başarılı ve yerli bir hoca. İsmini şimdiden yazmayayım. Yakında hep birlikte göreceğiz.
Kaynak!
Yıldırımların Ettikleri !
Şu Türk futbolunda Yıldırım’lar kadar tartışılan kimse olmadı. Evet evet F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’den bahsediyorum. Başkan Aziz Yıldırım sportif başarıyı bir türlü yakalayamazken, öteki Başkan Yıldırım, ne sportif başarı ne de tesisleşme yapabildi. İkisinin de “Dediği dedik, çaldığı düdük.” Adeta “yapıştıkları” kulüp başkanlığı koltuğundan kaldırabilene aşk olsun. Demirörenli Yıldırım, Beşiktaş’ın her şeyi Çarşı Grubunu lağvederken, diğer Yıldırım, Genç Fenerbahçelilerle kavgaya girişti. Beşiktaş’ın Başkanı, “isimsiz” dandik yabancıları transfer ederken, F.Bahçe’nin Başkanı “isimli” dandik transferler yaptı. Yine ikisinin en büyük özelliği, işler kötüye giderken durumu lehlerine çevirmeyi çok iyi bilmeleri! Taraftarları bu durumu ne zaman çözecekler çok merak ediyorum.
Ha birde Sercan Yıldırım var. Şu Bursaspor’un genç golcüsü... O da mı nerden çıktı? Hiiç öylesine söyleyeyim dedim.
Aman Petrol!
F.Bahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, Kayseri mağlubiyetinin ardından, “Bu takımın içerisinden petrol çıkaracak halimiz yok” demiş. Bu açıklama sarı-lacivertli oyuncular arasında infiale yol açtı. Beni arayan oyuncular, “Biz çok mu kötü futbolcularız. Geçen sene Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final oynayan bizler değil miyiz?” diyorlar. Haklılar da... Acaba İspanyol hocanın petrol çıkaracak hali kalmamış olabilir mi? Aragones’e tavsiyem, petrolü artık başka yerlerde arasın. Mesela futbolun daha kolay olduğu Katar’da, Suudi Arabistan’da filan... Ee ne de olsa kazmayı vurunca petrol çıkıyor oralarda!
Yazar:Emre BoL