''Hep destek, tam destek''

murat8656

Zo00oM
Reaction score
0
Fenerbahçe yöneticileri, takımda seferberlik ilan etti..

Yönetim, perşembeden itibaren takımı gözaltına alacak; Herkesin 100. yıldaki iştahla oynaması için çaba harcanacak; Taraftara "hep destek, tam destek" çağrısı yapılacak.

Umutlar tazelenince

Fanatik'in haberine göre, Bursaspor yenilgisiyle hayalleri sönen Fenerbahçeli yöneticiler, zirvedeki diğer takımların puan kayıplarıyla yeniden umutlanırken, şampiyonluk için seferberlik ilan etti. Perşembe gününden itibaren teknik kadro ve f utbolcular gözlem altına alınırken, yöneticiler sürekli Samandıra’ya destek ziyaretinde bulunacak. 100. yılda olduğu gibi herkesin iştahla oynaması için ne gerekiyorsa yapma kararı alan yöneticilerin ilk hedefi; Eskişehir, Galatasaray ve Ankaraspor maçlarından 9 puan çıkarmak.

‘Gereken yapılacak’

Futbolcuların motive olması sağlanırken, taraftara da, “hep destek, tam destek” sloganı çerçevesinde takıma destek vermesi çağrısında bulunulacak. Takımla yakın ilişki içinde bulunan yönetici Neşet Yalçın, ilk 5 takımın da şampiyonluk şansının bulunduğunu belirterek, “Şaşırtıcı sonuçlar, lig sonuna kadar devam edecek gibi görünüyor. Lig tarihinde ilk kez böyle iniş-çıkışlar yaşanıyor. Fenerbahçe, kalan maçlarını kazanıp, şampiyonluğa ulaşmak için ne gerekiyorsa yapacaktır” dedi.

bi gaLatasarayLı oLarak F.Bahçe iLe aynı durumda oLduğumuzu düşünüyorum..
İki takımın yöneticiLerine bu durum hakkında geniş bir teşekkür etmek Lazım..!

ŞampiyonLuk mu ?
Geriye kaLan macLarı kazanıp sampiyon oLcakmıs. . .
Bosu bosuna umutLandırmayın taraftarı. . .
Bunun için yeterLi ne kadromuz war ne hocamız. . .

Orta sahaya baksana

ugur selcuk josico kazım

bunLarın hicbiri iLk 11 de fenerbahcenin 11 inde oynicak adam deiL. . .

Bide basLarına hoca die aragonesi koyarsan . . .
MağLubiyetLere sasırmamak gerek. . .

Hic umudum oLmassada inş dediğiniz gibi oLur ve şampiyon oLuruz. . .

Geri