help pleasee!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BENGAY

New member
Reaction score
0
konu uygun deil ama yazıcak yer blamadm:w benim asıl hackhell kulllanıcı adımın şifresni unuttm:Ss kullanıcı adım Static-X eski bi üyelik olduğu için hangi e-mail adresimle kaydolduğumuda hatırlamıyorum denedim hepsini yapamadım!! moderatrlerdn birisi olaya bi el atarsa çoq sevnirm... kllanıcı adımında tüm ayrıntılarını verebilirim inanmyan olrsa eskiden hellraiser dı sonradan Static-X olarak deiştirtmiştm..nrmalde otomatik açıyodu pc şifre girmiyodum format atınca doğal olarak giremedim:'((

Bunu buraya değiLde iLetişim böLümünü kuLLanarak yapsan daha iyi oLurdu daha iyi sonuç aLırdın :goz:

iletişim;) eywallah hojam saolasn:D

Özeline yolladığım mail adresinden bana bi mail atarmısın? benim adresim profilimde var

eahe güzeL yöntem :) Bu arada iLetişim sayfası kaLktımı ?göremedim de :S

Kalkmadı.. Konuyu açmış bi kere.. ;=) Neyse özeline attığım mailden bana mail gelince adminler şifreni oraya yollayacaklar BENGAY.

edit: ''bu mail e atablrsn hocam şfrei.'' şeklinde mail atmışsında o şekilde olmuyor. Profiline kayıtlı mail adresini sana yolladım. O adresten bana mail atmalısın.. Diğer türlü mantığı nerde kaldı bunun ;=)

kapatıyorum konuyu. O mailden bana ileti atarsan şifren o maile yollanır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri