help pleas...

by.erce

New member
Reaction score
0
yerel disk d de yeni bir klasör, birşey yüklemek istesem yada klasör ismi değiştirmek istesem söyle bir yazı cıkıyor:
yeni klasör adı değiştirilemiyor:erişim engellendi
diskin dolu veya yazmaya karşı korumalı olmadığından ve dosyanın şu anda kullanımda olmadığında olmadığından emin olun.
yardım ederseniz sevinirim

neden kımse yardım etmıyor...

arkadaşım eğer çok önemli dosyaların yoksa D de biçimledirmeni tavsiye ederim. Muhtemelen bir virüs var d de ve başka bir program çalıyor orda.:)

my recovery disk programı sana yardım eder =)

millet ne sacmalamis arkadasim senin sorunun security den kaynaklanior silme yada bicimlendirme yapma bilmeden yazmayin ayricada surucunun ustune sag tikla ozelilerden guvenlik sekmesine tikla orada administrator die bi yazi goreceksin allatada izin ver engelle die 2 bolum var kutucuklu yer oradakilerin hepsine izin ver bide everyone a bak orada everyone die bisi yoksada ekleye tikla ve ekle onada full yetki ver

eger guvenlik sekmesini goremiorsanda sunu yap klasor seceneklerinden gorunume tikla ustten 3. sirada olan basit dosya paylasimina tikla bolece guvenlik sekmesi gelecekdir...klasor seceneklerine girmek icinde bi klasore tikla ustte araclar menusu var ona tikla goreceksin en alttadir...

Geri