hellboy726 üyesine çıraklık istiyom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LeaDerLyCa

New member
Reaction score
0
sayın mod abiler ve ya adminler bana hellboy726 abinin yanında çıraklık verebiilirmisiniz çok istiyom verirseniz memnun olurum :D:D

eer vermeyecekseniz forum oyunlarında da çıraklık olur benim için farketmez :D

her yerde çıraklık olur nerde verirseniz ama ben hellboy726 abinin yanında yani hack de çıraklık istiyorum

şimdiden tşk

Çıraklık he =)...ehjehehhe mezun olunca kalfalık belgesi vermiyolar yanlız =):.bak ben siyasette çıraktım çok zor işler =)

1) böLüm Belirtmemişsin.
2) hellboy726 tek başına yetiyor =) "tek kişilik dev kadro" kendileri =)
3) Onun mod. olduğu BölümLerde Yeterince aktif değilsin :/ (bence )
[ - ]

maniac_ts' Alıntı:
sayın mod abiler ve ya adminler bana hellboy726 abinin yanında çıraklık verebiilirmisiniz çok istiyom verirseniz memnun olurum :D:D

eer vermeyecekseniz forum oyunlarında da çıraklık olur benim için farketmez :D

her yerde çıraklık olur nerde verirseniz ama ben hellboy726 abinin yanında yani hack de çıraklık istiyorum

şimdiden tşk
Benden [-];
Çok Yenisin + Daha Nerde İstediğini Bilmiyorsun + hellboy726'nın olduu bölümlerde 7 tane açık konun var 10 larca kapatılmış konun
SAYGILARIMLA..

ben + veriyorum..
fazla mod. göz çıkarmaz..
hayırlı olsun arkadaşım..

birşey daha ekliyeyim. eleştriye açık değilsin sadece + verenLere teşekkür ediyorsun :D ( amacım teşekkür arttırmak değil de gözümden kaçmadı :D )

Biraz önce bir mesajınla ilgili şikayet geldi, mesajında adminin akraban olduğunu ona istediğini yaptırabileceğini söylemişsin, işte sana söylediğini yapma fırsatı istediğin göreve getirsinler seni bakalım.. Ayrıca hackhell senin sandığının yüzmisli daha büyük bir site hatırlatırım.. konu kapandı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri