Hellboy anlamıyorsun bu sefer daha ayrıntılı yazıcam!!

erenion

New member
Reaction score
0
Normalde parolamı anımda dedigim msn lerim de şifreleri hepsi dogru oldugu halde yannış diyor.. ( parola anımsadakiler ) .. Hatta unutursam diye hepsini bi metin belgesinde toplamıştımda.. Ama başka yeni açtıgım bi msn le girebiliyorum . Parolamı anımsa dakilerle olmuyoorrrrr... :S

ayriyettende hellboy anlamıyorsun diye konu açma çünkü heLL abi ne yaparsa iyisini yapar eğer kilitlenecekse bir konu kilitler yoksa serbest bırakırdı eğer yardım istiyorsan bu msn şifreleri ile ilkgili çok konu var arama yaparak bulabilirsin

ya yardım eden yokki arıyorum bulamıyorum sorun war ala alaa kimse yardım etmez ztn..
Anca trojene yardım ederler sorun cıktımı kimse derman olmuyor nedense .

soru sorma üslübuna dikket edersen neden yardım etmesinler bilenler. cevap gelmiyorsa bilgisi yoktur kimsenin yada bilgi edinmeye çalışıyolardır. lütfen burada konuşurken yardım isterken laflarımıza ve üslübumuza dikkat edelim. çünkü kimse kimsenin mahalle arkadaşı, kankası falan değil burada. laubali şekilde diyolağa girdiğimiz,yardım istediğimiz insanlar bilgi olarakta yaş olarakta bizlerden üstün olabilirler, bunu bilemeyiz. lütfen dikkat.

Buradaki tüm görevliler burada gönüllü çalışıyor ve sen kim oluyorsunda hesap soruyorsun
Görende para karsılıgı hizmet alıyorda tatmin olmamıs sanar

Sen ne verdinki ne istiyorsun geliosun insanların asabını bozuyorsun

Madem kullanmayı beceremiyosun kullanma msn pc bırak bu işleri git kumda oyna

ya gidin ya hiçbiriniz yardım etmessiniz bilende yazmaya üşeniyor zaten .. Yardım istemekle hata ettik.. Hellboy werdigi program saolsun msnlerim patladı kimsede patlatmadı.. 1 Tane forum olsada insanlar birbirine yardım etse ancak trojen yapmada yardım edersiniz bişi isteyince susuyorsunuz konunuz degil çünkü hackhackhack.. Hack leyin milleti siz.. kolay gelsin.

erenion' Alıntı:
ya gidin ya hiçbiriniz yardım etmessiniz bilende yazmaya üşeniyor zaten .. Yardım istemekle hata ettik.. Hellboy werdigi program saolsun msnlerim patladı kimsede patlatmadı.. 1 Tane forum olsada insanlar birbirine yardım etse ancak trojen yapmada yardım edersiniz bişi isteyince susuyorsunuz konunuz degil çünkü hackhackhack.. Hack leyin milleti siz.. kolay gelsin.
kardeş istersen kısa kes !!Yoksa Banı yiyecen..

Hayret Bir Durum :)

Sen neyin davasını güdüyor neyi prodesto ediyorsun su an tam olarak idrak etmis [ edebilmis] degilim.
Öncelikle bi sakin ol > bir sukunetli davran.Burası bilgi ve paylaşım platformudur.
Bir seyi elde etmek istiyorsan o elde edecegin seyin
kaynagını ve yöntemini de iyi bilmek gerekir..
Simdi gelelim konuna..Sanırım uslubun cercevesinde anladıgım kadarıyla >
Msn Login Problemi yaşıyorsun..
Bunun sebeplerini kimlere baglıyorsun anlamış degilim.
Kendi adıma soyleyeyim > herhangi bir problem ihtiva edici birşey soylesen yine yardımcı olmaya calısacagım.Ancak MESENGER şifreyi dogru girersen baglanırsın Yanlış Girersen baglanamazsın..Bunu daha uzatmanın tekrar tekrar konu acmanın [ yanlış yere]
Anlamı ne ? Mantıgı ne ? Savunması Ne ?!!!

Ha yanlış yere konu acman uslubun falan hadi bunları göz ardı edelim .. !

Ancak basvurunda herhangi bir problem yok..Hani olur msn girerken sorun gider. v.b bişey geliyordur..Gercekten sorun yaşıyorsundur..Bilgi içeriği gerekiyordur.Yine HackHell Adına Bigisi Olan Herkesin Burada Sana Limitsizce Yardım Edebilecegine inanıyorum.

Ancak Sen herhangi bir sorun belirtmiyorsun...!

Ne diyelim ki :) Allah selamet versin !

Dip Not : hellboy726 --> Ne yaparsa - Dogru Yapar..
Abime laf soyletmem ..Kac zamandır su forumdayım hiçkimsenin canını yaktıgını bırılerıne herhangı bır hususta ısteyerek veya ıstemeyerek zarar verdigini görmedim duymadım...
Kaldı ki HH adına sizler adına yaptığı işler verdigi hizmetler ortada..!

ya sen diyorsun şifre dogru yazarsan girersin ne komik adamsın ya .. eet dogru diyon 5 tane msn in 5 inide şifresini kaydeddim elimle ve kopyala yapıştır ile yannış yazıyorum cok guzel bi tahmin.. Saf bi insansın kimse yardım fln etmiyor bu forumda 1 tane görmedim

güzel insan hala safsın diye sacma bir yakıstırmada ve yardımcı olmuyorsun anlatmıyorsun diye yanlıs ithamlarda bulunuyorsun bizde sana diyoruz ki bi sakin ol derdinin ne oldugunu tane tane kimseyle atısmaya calısmadan bi söyle.. ayrıca elimizden bir sey gelmiyorsa bilgimiz yoktur demektir bunun içinde kimseye laf söyleme hakkın yok.. cok biliyorsan sen ögrenseydin birtakım seyleri.. kimse hiçbir seye mecbur degil ki..

Eğer heLL abinin verdiği birşeyi yapamıyorsan o senin sorunundur.

NOT:Bugüne kadar heLL abinin bu forumda kimseye zararı dokunuduğunu görmedim.. Aksine yararını gördüm.. Bu yüzden heLL abi hakkında böyle KONUŞMA!!!

tabi ya biriniz yardım edmediniz istemiyorum yardımınızı ne biçim insansınız .. Yardımıma hiç gelmiyorsunuz arkadaşım da yardım istedi onada yardım etmediniz hiçkimseye yardım etmiyorsunuz bilgisayara trojen girdi.. Şunu bunu yap bak olabilir bi yol göstermiyorsunuz!!!

Geri