HeLe BaqıN BaqıN HeLe MiLLeTe KaRe KaRe..!! = Pp

[me|2wi$]

H & M
Reaction score
0
arkadashlar az baqın buraya hele...aklıma bi konu geldi de konuşalım aydınlanalım istedim ;)

Toplum içinde yeterince kendimiz olabiliyor muyuz_? Yapmaq isteyip de yapamadığımız $eyler war mı_? Bize engel olan $eyler ne_? :cool:

Yok Ahmet ne dermis,Yok Mehmet ne dermis.Ayse,Fatma Leyla.Komsu,akrabaa,valla Umrumda deil.Yapmak istedigimi yine yaparim.Yapiyorum da.Genellikle Prensipleriyle yasayan bir insanim.Ve o aklima gelen prensiplerim disi deilse benim Kimse durduramaz:mad: :cool:

Iste bu Benim:cool: H.B.K..Hasin Bakisli Kiz....

yapmak istedigim herseyi yapiyorum cok sukur :) toplum ne derse desin onemli olan benim dogrularim :p

yaw ne güldüm ya :D

walla millet elalem ne der derdine düşmüş herkes kendi işine baksa böle olmucak ama şahsen benim genelde kimse umrumda değill ama bazen öle bişe oluoki yapmak istiosunda yapamıosun ya osaman nınının nımııı diosun(anlamayanlar için bu nını kısmı pm den tercüme yapılır) haaa bu arada H.B.K haşin bakışlı kız..... abi sen manyakmısın yok sen kesin dalga olsun die yasdın kafa buluosun eger ciddiysen wah yazk :) :) :) :) puhaaaha ne güldüm ya H.B.K HEEEEEE :) :) :) !!!!!!!!!!​

gamshe_Lee' Alıntı:
walla millet elalem ne der derdine düşmüş herkes kendi işine baksa böle olmucak ama şahsen benim genelde kimse umrumda değill ama bazen öle bişe oluoki yapmak istiosunda yapamıosun ya osaman nınının nımııı diosun(anlamayanlar için bu nını kısmı pm den tercüme yapılır) haaa bu arada H.B.K haşin bakışlı kız..... abi sen manyakmısın yok sen kesin dalga olsun die yasdın kafa buluosun eger ciddiysen wah yazk :) :) :) :) puhaaaha ne güldüm ya H.B.K HEEEEEE :) :) :) !!!!!!!!!!​
Komik olan ne?????:eek:

herkesin yapmak isteyip te yapamadıkları vardır. Benim de var ancak yapamamamın sebebi elimden gelmediği için değil. Türk İnsanlarının kandırılmış Türk toplumunun insancıl ve uygar olmasındandır. Ancak ne yazık ki bu insancıllık başımıza çok belala açacak tıpkı tarih boyunca olduğu gibi...

istediklerimi herzaman yapmisimdir..basta ailem karsi cikar sonra ortami yumusatirim bi sekilde yine yaparim aklima cok koydugum biseyi
ahmet mehmet ayse fatma ne demis benim umrumda digil..sadece Ailemi kirmamak adina istedim seyleri yapmakta bi muddet beklerim..

juhahaha : ))))

ifrit' Alıntı:
bende bi kisaltma istiyorum

h.b.e. olayim mi bende, ne dersin merwsssim???

ol lem ifrit senden mi esirgicez : ))) puhaha bnde şey olcam..eeeee..IMMM.... K.K.K [KARA KA$LI KIZ] EHE EHE:cool:

ailem 70 senedir oturduğum yerde yaşamış ve hala yaşıyoruz da. bizim gibi çok var buranın yerlisi olan. ister istemez komşuluktan öte aramızda samimi ortam oldu. o yüzden yaptıklarımız dışarıda ailemizi temsil etmektedir. aileme laf ettirmediğim sürece herşeyi yapıyorum çok şükür :)

HerKeS KenDi İşine Baksın ..:)
Ben Yapmak İstedikten Sonra Kralı Gelse Fark Yapmaz....

kimseyi takmadığım için genellikle istediim çoğu şeyi yapmışımdır
zaten uslu çocuk olduumdan çok şey istemem içimde bişi de kalmaz :)

aSi GeNçLiQ.. = P

wauu..!! HH cilere baqın hele yaws..asi gençliq taqmio qimseyi : )) juhaha = Pp
walla öle dışardaqi insanları bende taqmam fazla..çünkü yanlış bişi yapmam Allahın izniyle..söylenenler olursada iplemem..benim içi önemli olan ailemdir..bişeylerde wazgeçiceqsem sadece onlar için wazgeçerim..

falla arkadaaslar benım bi çok şey gözümee batıo ama söleyemıyorum. meselaa otobuste gördugum çok hoş bi kız var. ama iğrenç bi makyaj yapıoo yaf kaç defa BÖLE İĞRENÇ GÖRÜNÜOSUN BOYA SÜRMEDEN ÇOK DAHA GÜZELSİN felan diyim die nıyetlendım ama söleyemedım belli mi olur döver :D mesela cogu adamların kadınların yanlıslarını göruoru ama söleyemıom çünku 30-40 yaşlarında. milletın önunde küçük düştüğünü sanıp saldırmalarından korkuom.. daha bi çok şeyy var..
:D

hmm bi kız arkadasıma yukardaki yazdıgım gibi bişi sölense ne yapar?? eger tepkiler kötü olmazsa bende o kıza sölicem :D

yaf bi çok arkadasın vardır benımkı gıbı takıntıları ama söleyen yok. eee herkes benmii:p falla aklıma gelenı sölerım ben:D

Geri