Helal olsun sana Michael!!! Bu adam hainlere kapak olsun!!!

ChilekesH

Aerospace Engineer
Reaction score
0
Yıl: 1998, Yer: Almanya ZDF Kanalı Stüdyoları. Programa yarışmacı olarak katılan İsviçreli Michael Sauser, 188 ülkenin milli marşını notaları ile ezbere söyleyeceğini iddia ediyor. Bunun üzerine jüri rasgele bir seçimle 5 ülkenin bayrağını seçiyor.

Yarışmacı sırayla bu marşları okuyor ve Türkiye en sona kalıyor. daha önce okuduğu 4 ülke milli marşı ile ilgili olarak tatmin olan jüri, yarışmacının yarışmayı kazandığını ve Türk Milli Marşı'nı okumasına gerek kalmadığını söylüyor.

İsviçreli yarışmacı Mİchael Sauser, duruma itiraz ediyor ve madem ki Türk Bayrağını da seçtiniz, o zaman Türk Ulusal Marşını da okumak istiyorum diyor.

Çaresiz kalan jüri ve program yöneticileri, bu ricayı yerine getirmek zorunda kalıyorlar. Bunun üzerine İsviçreli Mİchael Sauser, 'Türk Milli Marşı, ayakta dinlenir' diyerek, tarihi bir söze imza atıyor ve stüdyoda bulunan herkesi ayağa kalkmaya davet ediyor.

Stüdyoda bulunan herkes ayağa kalktıktan sonra Sauser, kendi aksanı ile İstiklal Marşımızı müthiş bir coşkuyla okuyor

bu da videosu

[VIDEO]lZ-2Qi4qsAc[/VIDEO]

emeğine sağlık kardeş

güzel olmuş

vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaav baq türkler kıymet bilmez ama elin adamı bilir cıkcıkcık

o kıymet bilmeyenlere ben türk demem...hangi türk tür ki istiklal marşı okunurken ayaga kalkmayacak !!!

vaaaaaaaaaaaaav arkadaşım şu an sen benim hayat felsefemden bir bölüm sundun teşekkürler ayrıcana sana destek veriyorum her kim böle yaparsa türk olmaz tebrikler

Olayı duymuştum ama videoyu ilk defa izledim yapılacak bi yorum yok herşey ortada

Teşekkürler...

ellerin dert görmesin güzel olmuş arkadaşım

Memleketimizde yaşayan; bu saygıyı bildiği halde; yapmayan kansızlar izlesin de utansınn!
Paylaşıma teşekkürler!

beyler ve varsa bayanlar bir ricam olacak lütfen Türk , Türkçe ve Türkiye kelimelerine küçük harfle başlamayalım

eyvallah kardeşim haklısın uyardığın için sağol bir TÜRK'e de bu yakışırdı ha bu arada bu olay hangi tarihte olmuş biliyor musunuz???

Geri