Helal Olsun Fatİh Terİm Ve Cocuklarina

XİNGG

New member
Reaction score
0
evet Arkadaslar Belkİde Artik Tek Yurek Tek Bİlek Olma Zamani Geldİ Artik Fatİh Terİmİ Ve Mİllİ Takimi Elestİrmek İcİn Bİn Dunup Bİr Soyleyin Lafim Soyleyen Arkadaslardir Ulusumuzu En İyİ Temsİl Etmelerİ Yolu Onlara Ne Olursa Olsun Sonuna Kadar Inandigimizi Ve Guvendİgİmİzİ Bİlmerİ Onlari Basridan Basariya Kosturcaktir.
Tum Turkİye Olarak Mİllİ Takimi Kaptani Fatİh Terİmİ Cani Yurekten Kutlar Ve Futbolcularimizida Bİzlerİn Yuzunu Kara Cikartmadigi İcİn Tebrİk Eder Ayaklariniza Saglik Cocuklar Sagolun Varolun....TURKİYE-NORVEC 2-1

çok iyi oynadık ama son dakikalarda onlar çok bastırdı ama fırsat vermedik... eğer bir kaza olmaz finallere kalırız...

Müthiş bir maç oldu...

Ben anlamadığım bir noktayı dile getirmek istiyorum :

Türk basını kaybedilen puanlar sonrasında Adeta Terime savaş açtı ezdi yıktı geçti. Arkasından Emre Belezoğlu nun bir hareketi için(Şahsıma göre hareket haklı idi) Milli takımdan kovma kaptanlığı geri alma gibi kampanyalar başlatıldı...

DÜn gazetelerinden köşelerinden söven yazarlar yarın Terimi ve Emreyi övecekler... Bu durumu anlayamıyorum basınımızın işler iyi gittiğinde Takımı sırtında taşıması sendelediğinde hemen kafa avcılığı yapmasını....

Destek Olunacaksa sonuna kadar Köstek Olunacaksada sonuna kadar...

Ben Destek Verenler Tarafındayım....

TERİM VE TALEBELERİ BİZİ AVRUPAYA TAŞIYACAKTIR !

Geri