by.erce
New member
- Reaction score
- 0
Fenerli'si, Beşiktaşlı'sı, Galatasaraylı'sı, Trabzonlu'su, Başkan Aziz Yıldırım'ın küfüre karşı yürüttüğü mücadeleye destek verdi.
‘Yanındayız başkan’
Bayan Voleybol Takımı’nın Vakıfbank Güneş Sigorta ile oynadığı maçta rakip takım oyuncusuna küfür eden kendi taraftarını dışarı çıkartan Başkan Aziz Yıldırım, taraflı-tarafsız herkesin gönlünü fethetti. Fanatik’in “yeter artık” başlıklı dünkü manşetinin yayınlandığı www.fanatik.com.tr haberine yorum yazan okuyucular, Yıldırım’a büyük destek verdi. İşte o yorumlardan bazıları: “Bir Galatasaraylı olarak Aziz Yıldırım’ı kutluyorum. Örnek alınması gereken bir davranış”, “Bir Trabzonsporlu olarak ne kadar kızsak da, tebrik ediyoruz Başkan, helal olsun size”, “Tebrikler Başkanım.”
‘Huzur böyle gelir’
“Bu güzel davranıştan dolayı Aziz Bey’e teşekkürler”, “Galatasaraylı olarak Aziz Yıldırım’ı tebrik ediyorum. Bütün kulüp başkanları böyle tavır almalı”, “Bir Beşiktaşlı olarak Aziz Başkan’ı kutluyorum”, “Helal be Başkan”, “Bu güzel davranıştan dolayı Aziz Bey’e teşekkürler”, “O küfürü edenler de, o pankartı açanlar da gerçek taraftar değil. Başkan’ı destekliyoruz”, “Çok takdir ettim”, “Bu değişimi kabullenmek, hem takımımız hem de Türkiye için elzemdir”, “Galatasaraylıyım ama helal olsun, tebrik ediyorum. Zaten çok başarılı bir başkan” “Huzur, yaşam kalitesi ve keyfi ancak böyle yükselir.”
fanatik