Heeyy Qapris geri döndüü =))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KıRmızıKız

Kayıp üLkenin Prensesi
Reaction score
0
eveett herkesi bilmem ama benim çok sevdindiğim bi haber vecem size =))

romantizm & duygusallık & sevgi bölümünün eski yöneticisi olan Qapris derslerinden dolayı foruma giremiordu.. ama artık şu dakikadan itibaren hanfendi aramıza geri döndü :melek

beni zaten bırakmadı ki bi türlü :vur evime gelir çöreklenir, bi msjla işyerime gelir alır götürür :vur

şaka bi yana hoşgeldin kelebeem. başkasını bilmem ama ben bu habere çok çok sevindim:biggrin

not: 13 gün kaldı kuzum. 13 gün sonra birlikte ege turundayıs :melek​

Aramıza hoŞGeldin tekrar diyelim o zaman....

allahm allahmmmmmmmm :D:D ben geldmmmm :durdurun saol bitanemm konu da açmışın :melek sen sewiniorm diosn da romantizmde at koşturamycan yalnız başına onu napcas :p ehuehue benden sölemesi binicem tepene as kaldı :p ehuehue :durdurun

forumda eskileri görünce memnun oluoz nerede o eskiler ...

tekrar aramıza hg qapris ..

allahm allahmmmmmmmm :D:D ben geldmmmm :durdurun saol bitanemm konu da açmışın :melek sen sewiniorm diosn da romantizmde at koşturamycan yalnız başına onu napcas :p ehuehue benden sölemesi binicem tepene as kaldı :p ehuehue :durdurun

bana romantizm in korkulu rüyası diolardı. bilmiolarki asıl korku geri gelio :durdurun

aramıza tekrardan hoş geLdin dünyaLı =)

bu arada emine imzandaki o nasıL bir renktir Ya Rab
gözLerimden kan çekiLdi =)

HoşgeLdin tanımasam da geri dönmen iyi oLmuş heraLde :melek SeviLen birine benziyorsun =)

hos geldin bakalım........

Ho$geldin QapriS

Tekrar Hoş geLDin Seni Eskiler TANIR YeniLer Örnek ALIR.. Gißi Örnek oLmuşsun :goz:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri