heeeyyy sigarayı bırakkktııımmm

mad_max

New member
Reaction score
0
ya arkadaşlar benki günde iki paket sigara içen adamdım 3 gündür sigara içmiyorum yaşasın sonunda sigarayı bıraktım yav çok sevindim yav sizinle paylaşmak istedim içenleriniz varsa bırakın diyorum çok daha iyiymiş böle yaa

no smoking :D

tskkürü hakettin :D sigarayı bıraktıın için,darısı dier içenlerin başına

iyi yapmışsın nasıl bıraktın bize anlatta bizde bırakalım
bizde iyi içeriz

benimde bu aralar bırakmaya niyetim yok :)

abi bırak sende artık şı zigarayı yaa

gerçi bende dumanların adamıyım ama:D

para yetiştiremiyom sigaraya:D

inş bigün bizde bırakırız

AAA geçmis olsun nezamn baslican acbaaa :) :):):) sen onu biraksanaa o senibirakmzz

Korkma Yakında Başlarsın Sİqara bırakılırmı hiç auhaua

react0r' Alıntı:
ne oluyor içiyonuz da :) no smoking!
aaa olurmuu sen kosarken nefesinin kesilmesinasıl bir duyu biliyormusn :)

evt arkadaşlar bakıyorum sigara konusunda baya bi yorum yapılmış bazı sorular olmuş nasıl bıraktın bizede söle bizde bırakalım falan şimdi arkadaşlar sigarayı bırakmanız için önce sigara içmeyen bi sevgilinizin olması gerekiyo ve sizin onu çok sevmeniz gerekiyo şimdi ağzım sigara koktuğu için kızla öpüşemiyorum kız nefret ediyo her zaman yanımda o naneli sakız taşımaktan bıktım artık dilim uyuşmaya başladı onlar yüzünden hatun da bu olayı biraz buyutunce eee kendi üzerine bana yemin ettirtti sigara içersen inşallah ölürüm diye e kızı canımdan çok seviyorum içmeye yelteniyorum ama aklıma o gelince cesaret edemiyorum hehe işte düğümün çözüldüğü yeerrrr

benim en iyi dostum ben onu öyle yüzüstü bırakamammm...

mad_max' Alıntı:
evt arkadaşlar bakıyorum sigara konusunda baya bi yorum yapılmış bazı sorular olmuş nasıl bıraktın bizede söle bizde bırakalım falan şimdi arkadaşlar sigarayı bırakmanız için önce sigara içmeyen bi sevgilinizin olması gerekiyo ve sizin onu çok sevmeniz gerekiyo şimdi ağzım sigara koktuğu için kızla öpüşemiyorum kız nefret ediyo her zaman yanımda o naneli sakız taşımaktan bıktım artık dilim uyuşmaya başladı onlar yüzünden hatun da bu olayı biraz buyutunce eee kendi üzerine bana yemin ettirtti sigara içersen inşallah ölürüm diye e kızı canımdan çok seviyorum içmeye yelteniyorum ama aklıma o gelince cesaret edemiyorum hehe işte düğümün çözüldüğü yeerrrr

mad_max canım, light gördüm seni. canım dediysem, lafın gelişi yahu :D ii hadi bakalım 3 gün 5 gün derken benim gibi 3 ayıda görürsün. bak çok kasarsa "nicotinell" diye bir zımbırtı var. 30 lukla başla, bir hafta sonra 20 lik, sonrada 10 luk takıl. bayaa iyi geliyor, ben kendimden biliyorum.

Geri