Hediye problemi!

σ∂ууѕєυѕ

нєяσ
Reaction score
0
Erkeklerin korkulu rüyasıdır,sevgilisine alacağı hediyeyi seçmek..Oysa kızlar için bu çok daha kolaydır..Kızlar sewgililerinden bekledikleri hediyeler konusunda o kadar farklılık gösteriyorki bu ciddi anlamda bi kabus haline dönüşebiliyor..Ewet,isterseniz bu konuda konuşalım...

Kadınlar ne ister? :eek:

kız arkadaşını çok iyi tanıyorsan nelerden hoşlanıp hoşlanmayacağını bulabilirsin ama yeni tanışmızsanız ve bişey almayı düşünüyorsan ona bir toplu iğne bile alsan yada düşünmen bile onun için en güzel hediye olabilir o yüzden prpblem etmene gerek yok :)

мεяvεм' Alıntı:
kız arkadaşını çok iyi tanıyorsan nelerden hoşlanıp hoşlanmayacağını bulabilirsin ama yeni tanışmızsanız ve bişey almayı düşünüyorsan ona bir toplu iğne bile alsan yada düşünmen bile onun için en güzel hediye olabilir o yüzden prpblem etmene gerek yok :)
Tamam bitanem,sana bi kutu toplu iğne alıcam yarın :)

lafınızı bölmiyim ama:) bence kadınlar ın istekleri bitmez...
yani eğer seni seviosa ok ne alırsna ona ii gelir ama çoğu zmn onun isteklerini TAM olarak karşılayamassın..

bana en buyuk armagan onunla birlikte vakit gecirmek olurdu:)

PaSaKLI' Alıntı:
bana en buyuk armagan onunla birlikte vakit gecirmek olurdu:)
Bende yarın senle birlikte vakit geçireyim :)herhehehheheh ehhe:p

En çok gelmesini istemediğim günler:
evlilik yıldönümü, sevgililer günü,doğum günleri,anneler günü......
şu yaşa geldim bi öğrenemedim hediye almayı.
her defasında büyük bir alışveriş merkezine gider 3 saat dolanırım ve hiçbirşey alamadan geri çıkarım sonra evde de ayıklarım pirincin taşlarını.

Geri