Hedefteki Eczaneler

Dikat ediyorum eczacıların karı
1 e 5
bazende 1 e 10 lara kadar yükseliyor.
her ecz.önüne dikkat edin son model araba var hepsinde
Marmaris çeşme ve bodrumda da yazlığı var çoğunun.
ayrıca bizim komşuda ecz.Kızını abd. de üniversitede okutuyor.
bu kadar para normal şartlarda biriktirilp kazanılcak para değil arkadaşlar.
ecza depolarıda bunlara hep mf.ilaç veriyor.
50 alana 150 bedava 20 alana 50 bedava hep böyle mf.ilaçdurumu söz konusu.
ama onlar bedava aldıklarınıda halka para ile satıyorlar.
bence onlara dur demenin zamanı çoktan gelmişti bile.
ilk defa hükümetin bi icraatını taktir ettim doğrusu:thumbup:

aileden yakından ilgiliyim bir çok eczacı aile dostumuz var aylık gelirkleri çok kalabalık olmayan bir semtte bile 20-30 milyar bunuda sölemiştik ama hala gariban vatandaşın ucuz ilaç almasını değilde eczacının deposundaki malın karı peşinde koşan var onlarında eczacı sevgisinden değil akp sevgisinden akpye düşmanımın dostu benimde dostumdur vurda akp ye ister doğru yerden ister yanlış yerden olsun İlaç alan halk bunu görmüyomu 90 milyonluk ilacı 60 aldığını görmüyomu kek sanıyolar milleti...

eczaneler proresto yapıp 1 gün iş yeri kapattığında gezip aradığım açık eczaneleri ben bilirim.. allah tan arabam var ya yaşlı yada muhtaç kişiler benim yerimde olsalardı ... bir insan hakkını ararken başkalaını mağdur etmemeli... ilaç fiyatları düşmüşte kar edemiyorlarmış.. eğer depolarındaki ilaç fiyatları artsaydı fazlalık kısmını devlete yada vatandaşa ödeyeceklermiydi
bundan dolayı marketlerde ilaç reyonu açılmasını destekliyorum

akp bal tutan parmagını yalar ilkesine soguk bakmayan bi parti galiba

çok fazla üniversitede var.dolasıyla çok fazla mezun.iş yükü sabit ama işçi hep artıyor.sonuçta bir kişinin yapıbileceği işi 5 kişi yapıyor.diğer yandan fakülte açılmayan konularda tekelleşme oluyor.uzun yıllar okuyup işinin ehli ve bilgili olan insanlar onlara göre daha az kazanıyorlar.daha çok çalışıp.

Geri