hedefsite.asp adresli siteyi elegeçirmek için gerek en son açık nedr?

sky_sun

New member
Reaction score
0
.asp uzantılı bir site var ve onu elegeçirmek istiyorum. server olarak galiba apache kullanılıyor. şuan da bu siteyi ele geçirmek için gereken açık nedir? ya da hangi program ile admin şifresini elegeçirebilirim.? lütfen yardım edin. bu çok önemli bir konu.

sizin de bi halt bildiğiniz yok anca millattan kalma yöntemler veriyorsunuz. o da hiç bir işe yaramaz. hacklenecek siteyi google den aratmanın ne mantığı var? belirlenmiş bir hedefsite ye nasıl sızılacağını kimse göstermiyor. bi bok yok

asp ise server olarak muhtemelen windows kullaniyordur :D apachi deil birinci yöntem zehirleye biliryorsan zehirle olmadi mi sql aciklari varsa sql den girmeye calis oda mi olmadi denyo launcerler dal :D oda mi olmadi git yat uyu

ilk önce hack ögrende gel asp li siteye apche kulanamazsın server oalak hiç bişi programla anca dondurrusun admin şifresini öçalıcaksan fake yapıcan buakdar

yardıma ihtiyacım var lütfen.

mrhbalar ben bu sitede yeniyim yardımcı olursanız çok sevinirim.msn nasıl hack leniyor banada öğretirmisiniz programını yollarmısınız eyer yardımcı olursanız çok makbule geçer şimdiden yardımlarınız için tşkler

Geri