Hedef G.Saray Maçı; Dağılmak Yok !(bütün beşiktaşlılar okusun )

Passenger

DontWannaMyDiaßLo
Reaction score
0
besiktas.raki.jpg
besiktas4.jpg
Her Galatasaray maçı öncesi düğmeye basılır, biliyoruz.
Bugün de düğmeye basıldı ve şerefsiz bir hakem daha maçın başında çığrından çıkardı hem sahadaki topçuyu hem de bizleri.
Sarı kartlar havada uçuştu, standardı olmayan fauller verildi, moraller bozuldu.

Biz bu senaryoyu biliyoruz zaten.
Yıllardır aynı şey.
Haftaya da bir iki sarı kart ve Galatasaray maçına tam kadro çıkamayan, morali bozuk Beşiktaş.

Yenilmiş olabiliriz.
İlk defa olmuyor ama hiçbir şey bitmiş değil.
İnönü'de hem galatasaray hem de fenerle oynayacağız.
Moral bozacak, dağılacak birşey yok.

Bizler şampiyonluk inancını bırakırsak pes edersek sahadaki zaten bırakır.
O yüzden bir an önce toparlanıp, hoca ve futbolcu eleştirilerini bir kenara bırakıp, şampiyonluk yolunda takımı desteklemeye devam.
Özellikle Denizli deplasmanından sonra galatasarayla oynayacağımız maç tamam mı devam mı maçı gibi birşey olacak.
İnönü'de alacağımız bir galibiyet bizleri iyiden iyiye şampiyonluk havasına sokacak.

O yüzden herşeyi bir kenara bırakıp, futbol kurumlarının tüm şerefsizliklerine rağmen pes etmek yok.

Hedef G.Saray maçı.
Bekliyoruz, inanıyoruz, Beşiktaş sahaya çıktığında 2 hafta sonra gökgürültüsünü andırırcasına şampiyon ol Beşiktaşım diye haykıracağız.

Dağılmak,
yıkılmak,
yılmak,
Bize yakışmaz.​
alıntı...

hiçbirşey bitmedi. moralleri bozmaya gerek yok.galatasarayı yenersek tekrar iddialı duruma geçeriz...

tezgahlar daha sezon başında kurulmuş şampiyonda belli ikincilerde bizim elimizden bir şey gelmez...sen kayseride ofsayttan gol yersin adam kadıköyde hediye penaltıya ilaveten ofsayt golle skoru 2-0 a getirip maçı öylece koparıverir..
sen yine bir Beşiktaşlıya yakışır şekilde davran

dağılma
yıkılma
yılma
ama bence boşuna da umutlanma

Son macta suc tamamen Saglam ve Saglam olmayan topcularda!

tezgahlar daha sezon başında kurulmuş şampiyonda belli ikincilerde bizim elimizden bir şey gelmez...sen kayseride ofsayttan gol yersin adam kadıköyde hediye penaltıya ilaveten ofsayt golle skoru 2-0 a getirip maçı öylece koparıverir..

dağılma
yıkılma
yılma

snrylmz'ye bende katılıyorum.. Ama inşallah yanılırız...

Beşiktaşa başarılar dilerim ama hiç şansınız yok.

e bende bunu sölüorum yenilmemiz ii oldu aslında futbolcularımız bu sene gerçekten şampiyonluk istiolar onlarda bizim gibi bitsin bu çile die top oynuorlar 1 maçta kötü oynadılar die yermeye gerek yok ben hala idaa ediorum ve inanıorum ne olursa olsun ne enrikalar kurulursa kurulsun biz bu sene ŞAMPİYONUZ!yeterki inanalım yeterki güvenelim yeterki gırtlaklarımız patlayana kadar bağıralım tribünlerimizde...

e bende bunu sölüorum yenilmemiz ii oldu aslında futbolcularımız bu sene gerçekten şampiyonluk istiolar onlarda bizim gibi bitsin bu çile die top oynuorlar 1 maçta kötü oynadılar die yermeye gerek yok ben hala idaa ediorum ve inanıorum ne olursa olsun ne enrikalar kurulursa kurulsun biz bu sene ŞAMPİYONUZ!yeterki inanalım yeterki güvenelim yeterki gırtlaklarımız patlayana kadar bağıralım tribünlerimizde...

dağılma
yıkılma
yılma

sen ya dalga geciyorsun ya da gözün başka yere bakıyo..ben sadece özetlerini izledim bjk macının,korner sırasında cııkan arbededeki sarı kart katliamını gördüm..sezonun ilk penaltısını 21. haftada bulan bir takıma hediye penaltı demek ayıptır.penaltı penaltı idi.penaltı olmadıgını düşünenler de önceki verilmeyen penaltılara saysınlar.2.golün de ofsayt olmadıgı tabiri caizse kabak gibi ortada..dediğim gib gözün başka biyerlere bakmıyorsa dalga geciyorsundur heralde..illa birisini hedef almak istiyorsan ligde en cok penaltı atan takımı,ofsayttan en cok gol atan takımı hedef al.bu soylediklerini de sakın başkanın duymasın.paf takımla sahay cıkma kararı alabilir..

binlerce verilmedi verilen doğru verilmedi diye sevinirsiniz siz korkaklar ne olcak inönüde sizi ezince görcem ne kadar konuşabilceksiniz gidin kendi forumunuza insanları tahrik etmeyin doğru sölüyoruz diye dokuz köyden kovucaksınız...Onun dışında bu senede aynı marşı tribünlerde duymak ve oyunculara hissettirmek gerek (2003 sezonu) ''Şampiyon Olmamız ENGELLENEMEZ!!!!!''

Geri