Hedef Fenerbahçe Ve Yıldırım

admiral

New member
Reaction score
0
EDEF FB VE YILDIRIM
Önemle ve ısrarla belirtirim ki, bu operasyon Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım’a karşı yürütülen bir operasyondur. Her ne kadar huzurunuzda Fenerbahçe’ nin değil, sadece şahısların yargılandığı gibi bir algı yaratılmaya çalışılsa da, yargılanan bu şahısların Fenerbahçe’nin başkan ve yöneticileri olduğu, bu şahıslara isnat olunan her asılsız eylem nedeniyle Fenerbahçe Spor Kulübü’nün sorumlu tutulacağı gerçeği unutulmamalıdır.”
Fenerbahçe camiasını bir çınar ağacına benzeten Yıldırım savunmasını şöyle sürdürdü: “Her türlü baskıya rağmen bu koca çınarından tek bir yaprak dahi koparılmasına izin vermeyecektir. Bu ulu çınarın tek bir yaprağı olan Aziz Yıldırım’ın şahsi akıbetinin hiçbir önemi yoktur. Bu nedenlerle bilinmelidir ki, ben de huzurlarınızda bulunduğum sürece her Fenerbahçe Başkanı’nın Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsız yargısına karşı göstermesi kaçınılmaz olan saygı ve güveni özenle taşıyacağım. Hatta söz konusu kararlar, haksız yere Fenerbahçe Başkanı’nın esaretine sebep olmuş olsa bile.”
Nazım Hikmet’in “Düşmana inat bir gün daha fazla yaşamak” şiirini okuyan Yıldırım, şike teşebbüsü, teşvik gibi eylemlerle suçlanmalarının nedenini şöyle açıkladı:

FENERBAHÇE CUMHURİYETİ
“Yüz yıldan bu yana Fenerbahçe’nin sürdürdüğü bu temiz, ülke sever ve Atatürkçü yolda biz Fenerbahçelileri çevirme gayretinden başka şey değildir. Fenerbahçe Cumhuriyeti boşa söylenmiş, bir slogan değildir. Fenerbahçe Cumhuriyeti her şeyin üzerinde Atatürk’ü ve Türk gencini tutan ve sembolize eden bir nitelemedir. Bu sembol şike ya da teşvik ile karalanamaz. Bir yıldan beri takip edilmemizin sebebini bugün bu şekilde izah edebiliyorum.”

BÖYLE?ARKADAŞ OLMAZ
Örgüt iddialarını yalanlayan Yıldırım, “Bizimle ilişki kurmak örgüt üyeliği ise savcılar Zekeriya Öz, Mehmet Berk, Fikret Seçen ve Emniyet Müdürü Nazmi Ardıç da aramızda bulunurdu” dedi. Bu sırada Ekinci, “Samimi olduğunuz anlaşılan insanlara operasyon yapılmamasından mı rahatsızsınız?” diye sordu. Yıldırım şu karşılığı verdi: “Beni evimden alıp işkembeci açılışına götürüyor, sonrada dinliyorlar. Çok samimi olan arkadaşların uyarması lazımdı. Çok ağrıma gitti.”
Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü: “2011 yılı Temmuz ayından itibaren içinde yaşadığımız cehennemi andıran günler içerisinde, gerek emniyette gerek savcılıkta ve gerekse sorgulama aşamasında nöbetçi hakim önünde reva görüldüğüm muamele tarzını hiç mi hiç hak etmedim. Beni, siz ne kadar mahkum ederseniz edin ve ne şekilde yargılarsanız yargılayın Fenerbahçe’yi ortadan kaldırma imkanınıza sahip olmadığınızı ifade etmek isterim. Çünkü Fenerbahçe ve Fenerbahçelilik çok yüce kavram ve duygulardır. Bunları ortadan kaldırmaya hiçbirimizin gücü yetmez. Bu nedenle her zaman söylediğim sözü savunmamın bu aşamasında da önünüzde haykırmak isterim: Darağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe olacaktır.

Aziz Yıldırımı tebrik ediyorum 60 yaşında,fenerbahçeli oyuncular'dan iyi oynuyor....

Geri