HDD yardim bilen kesin cvp verebilcek olan !!!

helly_zone

New member
Reaction score
0
Arkadaslar bende Acer aspire 5739G dizustu bilgisayar war...5 ay kadar oldu alali ama aldigim daha ilk ayda film actigimda,oyun oynarken donmalar olmaya basladi basta windows'tan geliyordur diye zannettim recovery yaptim sotun duzelir zannettim ama yine ayni...Servisine gonderdim baktik,icindeki bazi parcalari degistirdik dediler aldim baktim yine ayni sorun war...Simdi Run MAxblast diye bi program war onunlar low level format atmak yani HDD yeni hale getirmek istiyorum size soracagim soru bu...Sizce bunu yaptigimda bu sorun duzelebilir mi % ile olasilik werecek olursak...Yorumlarinizi bekliyorum cunku sinirden artik bi leptop kircam o olcak :durdurun:durdurun:durdurun

HDD bence :( harddisk değişmeden düzelmez gibime geliyor servis eşşek gibi halletmek zorunda kardeşim sen kendin yapıp haksız duruma düşme

ekran kartı güncellemeni yaptınmı
ramlarin yeterlimi
işlemcinin sürücü kurulumu (eğer gerekli ise)
anakart sürücüsü güncel mi
directx sdk kurulumu

ayrıca gom player da denedinmi

en son çare low level format ki sorun hdd de oldugunu nerden biliyoruz

bencede arkadaşım öncelikle sorunun nerede oldugunu kesinleştirmen lazım. yoksa hdd değilse sen low level format atman hiçbir işe yaramaz.

donmalar aşırı sıcaklıktan yapıyor olabilir. fanlarını kontrol et donanım sıcaklıklarına bak speed fan bu konuda yardımcı olur sana.onlar normalse eğer hdd ve ram test programları var onlarla sisteminin stabilitesini kontrol et.

Geri