HDD & Yardım Ediniz

mamj

New member
Reaction score
0
Mrb Hackhell...

Bir Sorum Olcaktı Benim Hdd 300 GB Civarı Benim Yerel diskde (C) c yi Kullanıyorum 48 GB Yerel disk (H) de 48 GB Bide Yerel disk (I) Var buda 200 GB . Ben bundan 100 GB Alıp Yerel disk C ye Ekliyemezmiyim. Ekliye bilirsemde Anlatırmısın.

hepsi tek disk ise acronis disk director programı ile yapabilirsin.

farklı iki disk varsa bu tür işlemler yapılamaz.tek disk olması gerek.

Anlamadım Ama x))

Sana kısaca anlatayım 3 Tane yerel diskim Var C, H , I
C 48 gb H 48 gb ama I 200 gb I daki 200 gbdan 100 gb dını C ye eklemek istiyorum mümkün mü :D

tamam 3 tane varda bu yerel disklerin hepsi tek bi tane sabit diskin bölümlenmesiylemi oluştu ? öle ise yapabilirsin.

yani anlatmak istediğim gayet açık aslında.

neyse sen acronis disk director programını kur yaparsan onla yaparsın.

ama boyutunu ayarlamak biraz zor gelebilir ilk başta.

Demek İstediğini Şimdi Anladım :)) Sadece 1 tane Hdd Var zaten pc ye bağlı Bilgisayrcıya Verdim Pc yi Hem format Atmış Hemde Hdd yi bölmüş Ben Yerel disk I dan 100 gb C aktarcam...
acronis disk director Araştırdım Baktım Doğru düzgün Biyerde bulamadım ... Buldumda Full değil doğru düzgün deyil Varsa Bildigin Bana Ver Linki İndiriyim ... Şimdiden Teşekkürler !

işletim windows7 ise bilgisayarım'a sağ tıklayıp Yönet dersin, oradaki Disk Yönetiminden ayarlama yapabilirsin istediğin gibi.. xp ise bir programa ihtiyacın var.. wolf'un önerdiği programı bende öneririm..

valla dostum bende vardı o program var ama şu an tüm hdd e format atmak üzereyim.

program kurulu olsa gösterirdim ama unuttum bende.

operations kısmından resize ve move komutlarından olsa gerek.

orda hdd bölümlerini gösteren bi renkli bar çıkar onu sağa sola kaydırıp boyutunu ayarlayabiliyorsun.

ama tam aklımda değil.

internette programın resimli anlatımlarını ararsan bence mutlaka paylaşılmıştır..

programsiz denediniz mi peki ?
1. Başlat düğmesi Başlat düğmesinin resmi, Denetim Masası, Sistem ve Bakım ve Yönetimsel Araçlar'ı tıklatıp ardından Bilgisayar Yönetimi'ni çift tıklatarak Bilgisayar Yönetimi'ni açın.* Yönetici izni gerekli Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin.
2. Gezinme bölmesinde, Depolama'nın altında Disk Yönetimi'ni tıklatın.
3. Küçültmek istediğiniz bölümü sağ tıklatın ve ardından Birimi Genişlet'i tıklatın.
4.Ekrandaki yönergeleri izleyin.
tavsiye edecegim kendimde kullandigim program asagidaki linkden >
http://www.hackhell.com/programlar/...-master-professional-611-bedava-kampanya.html
indirebiirsiniz daha önce bedavaydi diye vermisdim,olmazsa forumda full olani serilale indirin. isletim sistemi diskmgmt.msc de aktif görünüyorsa birimleri silebilir orani rahatlikla genisletebilirsiniz,degilse yukardaki arakadaslarin verdigi veya benim paylasdigim linkden de yararlanabilirsiniz!

Geri