hdd id ile serial

bitlipire

New member
Reaction score
0
arkadaşlar bi program kullanıyordum. uffacık basit bişey. sanırım bu program Hdd ID yada işlemci ID sine göre serial üretio. öyle register edilio. yani register ekranında ID şudur diyo. bunu bize gönderin size serial gönderelim diyo. Program internettende bağımsız. demekki o şifre kurduğum pc de de var diye düşündüm. winhex ile baktım serial bulamadım. access den alıo tabloları filan. database şifresinide buldum. register sorma işinide kaldırdım. lakin tam olmadı. program belli bi kayıt sayısından sonra register etmen lazım diyo.. bu işe neden kalkıştım onuda iletiyim. bu programı satın alıp kullanmıştım. pc göçtü.. Hdd kafa atıyor. veri kurtarma 400 dolar demiş.. program çok daha ucuz. eski verilerimiz kayboldu. ona razıyız. ama şu programı geri çalıştırsaydık diyoruz. satan adama söyledik böyle böyle diye. geri para ver diyo..zaten aldım bilgisayarım göçtü program var serialde var ama başka hdd oldugu için olmuyo serial. her sorun yaşadığımda adamdan serial istiyoruz. her seferinde para.. :mad: yani programın sürüm filan güncellense neyse veriyim ama.. aynı program aynı şey. serial olmuyo. sorunum bu.. bu nasıl bir sistemdir? seriali nasıl bulurum? bunu aşmanın bir yolu olmalı.. yardımlarınızı bekliyorum. acil gerçekten.. şimdiden çok teşekkür ederim.

Geri