HeCToR
New member
- Reaction score
- 0
Sayın ArkadaşLar Benim sizlere bi işim düştü bilgisayarmı ilk açtığımda hdd ışığı sabit olarak yanıyor bir süre sonra sönüyor ama mesela msn şifremi girip oturum aç tuşuna bastıgım anda hdd ışığı sabit olarak yanmaya başlıyor ve msn açılıpta üzerinden bir iki dakika geçene kadar kesinlikle sönmüyor aralıksız yanıyor bu işlemden sonra herhangi bi tarayıcıma mesela google chrome tarayıcımı başlat die tıkladıgımda yine aynı şekilde hdd ışığı yanmaya başlıyor ve chrome açılana kadar sönmüyor bu arıza bilgisyar ilk açıldıgında rahat 10 dakika kadar ilk işlemlerimde sürüyor sonrası rahat gidiyor oyunlarda felanda kesinlikle hiç bi kasma yaşamıyorum sadece normal işlem yaparken bu arıza meydana gliyor fikri olnalarn yardımlarnı bekliyorum şimdiden çok tşkler
Sistem:gigabyte g31 anakart intel e8400 cpu seagate 500 gb ve 160 gb olmak üzere 2adet hdd sapphire hd4850 ekran kartı gigabyte 470w güç kaynağı
Sistem:gigabyte g31 anakart intel e8400 cpu seagate 500 gb ve 160 gb olmak üzere 2adet hdd sapphire hd4850 ekran kartı gigabyte 470w güç kaynağı