Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
300 ytl yaparım yayınlaması alanı domain adı ve yayınlaması dahil olursa 500 ytl güncellemelerde ve teknik desstek isterseniz 650 ytl
mail [email protected]
300 ytl yaparım yayınlaması alanı domain adı ve yayınlaması dahil olursa 500 ytl güncellemelerde ve teknik desstek isterseniz 650 ytl
mail [email protected]
Bana online satranç,3taş gibi oyunları da oynatabileceğim bir sistem entegreli okul sitesi yaparsan o parayı seve seve verebilirim. Bu arada oyunlar java ile yapılacak. :biggrin
Özellikler ve içerik hakkında bilgi almadan nasıl fiyat verebiliyorsunuz anlamıyorum.
Bu arada konuya dönelim. mrhunter başlangıçta php-nuke, fusion,joomla gibi hazır sistemler kullanabilirsin daha sonra okulun ayırdığı bütçe ölçüsünde birşeyler yaptırabilirsiniz.
Arkadaşım
Resmi okul sitesi yapmak için MEB sitesinde var olan hazır şablonları kullanmalısın.Ayrıca Resmi Web sitesi kurallarını iyi oku başına iş açma. Her uygulamayı resmi prosödürlere uygun yapmalısın.Örneğin asp, php ve frame ile site yapamazsın.Bakmak istersen bizim okulun sitesini ben yaptım bir incele beğenirseniz elimden geldiğince yardımcı olurum. http://zuferbeyyibo.meb.k12.tr/