hazır okul sitesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mrhunter

New member
Reaction score
0
arkadaşlar hazır okul sitesi vaarmı acaba
müdür sıkıştıryor

Banada Lazım olan varsa yayınlarsa makbul gecer​

:goz:​

arkadaslar konuyu acarken lütfen "hazır okul sitesi varmı" diye acın!!

300 ytl yaparım yayınlaması alanı domain adı ve yayınlaması dahil olursa 500 ytl güncellemelerde ve teknik desstek isterseniz 650 ytl
mail [email protected]

300 ytl yaparım yayınlaması alanı domain adı ve yayınlaması dahil olursa 500 ytl güncellemelerde ve teknik desstek isterseniz 650 ytl
mail [email protected]

Bana online satranç,3taş gibi oyunları da oynatabileceğim bir sistem entegreli okul sitesi yaparsan o parayı seve seve verebilirim. Bu arada oyunlar java ile yapılacak. :biggrin

Özellikler ve içerik hakkında bilgi almadan nasıl fiyat verebiliyorsunuz anlamıyorum.

Bu arada konuya dönelim. mrhunter başlangıçta php-nuke, fusion,joomla gibi hazır sistemler kullanabilirsin daha sonra okulun ayırdığı bütçe ölçüsünde birşeyler yaptırabilirsiniz.

Joomla diyosa arkadaşlar joomla'yı seç :durdurun

Temelin üzerinde internet bilgisayar bilgin varsa Bir kaç günlük çalışmayla joomla ile kendine ait veya okula ait siteyi kurabilirsin.

ama yok ben yapamam kurdurmak isterim dersen Arkadaşlar yazmış bende aynı şekilde diyorum ücreti karşılığında istediğin gibi bir siteyi kurabiliriz.

Saygılar.

bedava bven yaparim gelin arkadaşlar yanlız host domail benden alll

Arkadaşım
Resmi okul sitesi yapmak için MEB sitesinde var olan hazır şablonları kullanmalısın.Ayrıca Resmi Web sitesi kurallarını iyi oku başına iş açma. Her uygulamayı resmi prosödürlere uygun yapmalısın.Örneğin asp, php ve frame ile site yapamazsın.Bakmak istersen bizim okulun sitesini ben yaptım bir incele beğenirseniz elimden geldiğince yardımcı olurum.
http://zuferbeyyibo.meb.k12.tr/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri