Hazırım Hocam

admiral

New member
Reaction score
0

Hem fizik olarak hem de sezona başlamak anlamında kendisini gayet hazır hissettiğini söyleyen Joseph Yobo, “Tabii ki, forma giyip giymeyeceğime Aykut hoca karar verecektir” açıklamasını yaptı.

Savunmada yapılan basit hatalar sonrası gözlerin çevrildiği Yobo, forma giymeye hazır olduğunu belirterek, taraftarın yüreğine su serpti. Lig TV’de Loran Vayloyan’ın sorularını yanıtlayan Nijeryalı savunmacı, “Her şey iyi gidiyor. Mümkün olduğu kadar çabuk hazırlanmak için gereken idmanları yapıyorum. İlk maçta birlikte forma giymek ve takıma katkı sağlamak istiyorum. Tabii ki buna Aykut hoca karar verecektir. Ancak ben, kendimi fizik olarak da, sezona başlamak anlamında da gayet hazır hissediyorum. Bir takım eksiklerim varsa da, onları tamamlamaya çalışıyorum. Lige en hazır şekilde başlayacağım” sözlerini sarfetti. Egemen’le karşılıklı oynadığını vurgulayan Yobo, “Şimdi aynı takımda oynayacağız. Diğer futbolcuların yaşadığı gibi bir takım uyum sorunları yaşanabilir. Ancak üstesinden geleceğimizi düşünüyorum” dedi.

Hedef hep şampiyonluk
Taraftara da mesaj gönderen başarılı savunmacı, şöyle konuştu: “Burada olduğum süre içinde çok iyi bir takım olduğumuzu, çok iyi kenetlendiğimizi, istersek kalitemizle birlikte neler yapabileceğimizi gösterdik. Bu kalite bizde var ve yeni transferlerin katılımıyla olmaya devam edecek. Aynı şekilde sezona zor bir başlangıç olacak, ama biz elimizden gelen her şeyi yaparak daha önce de olduğu gibi tüm takım olarak Fenerbahçe’ye yakışan hedeflerin peşinden koşmayı sürdüreceğiz. Fenerbahçe’nin hedefi her zaman şampiyonluktur, Türkiye Kupası’na ulaşmaktır. Bu sene Şampiyonlar Ligi gibi önemli bir hedefimiz daha var. Mutlaka gruplara kalmak ve Devler Ligi’nde mümkün olduğu kadar yolumuza devam etmek istiyoruz.”​

Ekli dosyalar

• fft96mm1859229.jpg
    fft96mm1859229.jpg
    43.7 KB · Görüntüleme: 188
Geri