Hayvanlar Aleminden Garip Bilgiler

FirstSoldier

New member
Reaction score
0
Fareler Kusamaz / Timsahlar Dillerini Dışarıya Çıkartamazlar / Yunuslar Gözleri Açık Uyurlar /

Yılanlar Duyamaz / Atlar Bir Ay Kadar Ayakta Kalabilirler / Zürafaların Dili 35cm Kadardır /

Karıncalar Uyumaz / Kediler Şeker Tadını Ayırt Edemezler / Bir Sineğin Hızı Saatte 8km'dir/

Zürafalar Yüzemez / Kangurular Geri Geri Yürüyemezler / Kelebekler ayaklarıyla Tat Alırlar/

Kirpiler Suda Batmaz / Sığırların Dört Tane Midesi Vardır / Zürafaların Ses Telleri Yoktur /

Kutup Ayıları Solaktır / Filler Zıplayamayan Tek Memelidir / Develerin Üç Tane Kaşı Vardır /

Sineklerin Beş Gözü Vardır / Istakozların Kanı Mavi Renklidir/

Zürafaların Dili 35cm Kadardır

eee yuhhhhhhhhhhhhhh

zürafaların dili 35 cm miş zürafa görünce kaçın!!!!! :)

"Kirpiler Suda Batmaz"

kirpinin başını kesebilmek için suya atarlar ve hayvan o topak pozisyonundan çıkar ve o vakit başı gider. yazık be hayvana yüzse bi dert yüzemese ayrı bi dert.....
+
bi de sineklerin gözü çok daha fazla parçadan oluşur diye biliyom yüzlerce küçük parça.....????

Ha aklıma gelmişken sunu da ekliyim:
-Köpek balıkları hayatları boyunca hiç hastalanmazlar mış..
çok ilginç ama doğru. öyleyse nasıl ölüyorlar? eceli mi gelio? :) :) :)

bana bir zurafa dil atarsa artık dusunemiyor um

FirstSoldier' Alıntı:
çok ilginç ama doğru. öyleyse nasıl ölüyorlar? eceli mi gelio? :) :) :)[/QUOTE
bu tezi sen ürettin ama tam anlamı ile öğrenmek istiyorsan
cenabı mevlaya soracan ee artık biraz da sabredecenn...

allahım sen nelere kadirsin...........

zürafalar dilleriyle kulaklarnı temizleyebiliyorlar boşuna 35cm değil bide köpekbalıkları kanser olmuyolarmış ve bilimadamlarıda kanser tedavisi için köpekbalıklarından ilaç yapmayı falan düşünüyolar ayrıca dünya üzerinde insandan çok tavuk varmış...

puhahah bendende bi bilgi, eşektede na böle şee var :D

ghost_laz' Alıntı:
FirstSoldier' Alıntı:
çok ilginç ama doğru. öyleyse nasıl ölüyorlar? eceli mi gelio? :) :) :)[/QUOTE
bu tezi sen ürettin ama tam anlamı ile öğrenmek istiyorsan
cenabı mevlaya soracan ee artık biraz da sabredecenn...

Yok ben uydurmadım. 1 takvim yapragında okumustum. ama takvimi yapanlar uydurmustur belki. bilemiyorum :) aslında en ilginç olan biz insanlarız ama neyse sonra deginelim ona da...

FirstSoldier' Alıntı:
ghost_laz' Alıntı:
Yok ben uydurmadım. 1 takvim yapragında okumustum. ama takvimi yapanlar uydurmustur belki. bilemiyorum :) aslında en ilginç olan biz insanlarız ama neyse sonra deginelim ona da...
ben uydurdun dedim mi gözüm..
bu arada neye değinecen sen.. anlayamadımm :confused:

Geri