Hayvanların Meydan Savaşı

daredevil_off

PiS YoLuK
Reaction score
0
Buffaloların intikamı YouTube’da

G.Afrika Kruger Ulusal Parkı’nda çekilen ve bir buffalo yavrusunu yemek isteyen aslanlarla buffalo sürüsünün savaşını gösteren video YouTube’da 14 milyona yakın kişi tarafından izlendi. Videoda buffalolar, aslanlar ve timsahlar adeta meydan savaşı yapıyor

Buffalo sürüsü göl kenarında gezinirken aslanlar gizlice sürüye saldırıp yavru buffaloyu yakalıyor. Aslanlar yavru buffaloyu paylaşamazken, sudan çıkan timsahlar devreye girerek avdan paylarını almak istiyor. Timsahlarla aslanların savaşında aslanlar galip geliyor ve yavru buffaloyu yemeye koyuluyorlar.

271134.jpg

Çok geçmiyor, avının tadını çıkarmak isteyen aslanlar karşılarında bir buffalo sürüsü buluyorlar. Bu sırada yavru buffalo hâlâ yaşıyor. Sürünün en iri buffaloları aslanları kısa sürede püskürtüyor. Her ne kadar ayağa kalkıp sürüye karışsa da yavru buffalonun akıbeti videoda görülmüyor.

[VIDEO]LU8DDYz68kM[/VIDEO]

Bunu Tv'de İzlemiştim Ordu Gibi Geldiler Yavru Bufalo'yu Kurtardılar Helal Olsun Hayvanlara :D

doğa insanı şaşırtıyor

bazen işler tersine de dönüyor

birde aklıma iç güdü ile değilde beyniyle hareket eden bazı anneler geldi nasıl çocuklarını oraya buraya bırakıyorlar anlamıyorum bu videoyu izleyince çok üzüldüm halimize bi hayvan kadar olamayanlar

Mist Öküzlerinede bunların dedeleri diyorlar -100C 'de yaşıyormuş hayvan.. =)
beyendim konuyu Bufolo ReveanGe =)

eline sağlık güzel paylaşım...

Geri