Hayranıydı,Takım Arkadaşı oLduLar !

oLdness_07

The Darkness
Reaction score
0
Bulut Geçti Gözyaşları Kaldı Çimende,Gül Rengi Şar
2009-01-12_roberto6.jpg

Ara transfer döneminde takımımızın kadrosuna katılan 18 yaşındaki genç yetenek Abdülkadir Kayalı, Fenerbahçeli bir futbolcu olmanın ayrıcalığını yaşamaya başladı. Hayranı olduğu Dünya yıldızı oyuncumuz Roberto Carlos'la birlikte antrenman çıkan, onunla şakalaşan Abdülkadir Kayalı, Fenerbahçe'deki yıldızlarından futbol adına çok şey öğreneceğini söyledi. Kendi yaşından tam 2 kat büyük 36 yaşındaki Roberto Carlos'la çok iyi anlaşmaya başlayan Abdülkadir Kayalı, "Çok kaliteli bir takıma geldiğimin farkındayım. Buradaki oyuncular, gerçekten de bireysel anlamda özellikleri olan, özel oyuncular. Antrenmanlarda, oyun içinde takımdaki oyuncuların neler yapmak istediğini çok iyi anlıyorum. Buradaki her bir oyuncu gerçek birer yıldız. Futbolumu geliştirmek adına onlardan çok şey öğreneceğim. Daha düne kadar posteri duvarımda asılı olan Roberto Carlos'la birlikte antrenmana çıkıyorum. O bana pas veriyor, ben ona pas veriyorum, onunla şakalaşıyorum. Bu bile benim için inanılmaz bir şey. Çok farklı duygular yaşıyorum. Fenerbahçe'nin niçin büyük bir takım olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum" dedi.

Kaynak:.

büyük bir aile genç bi yetenek hadi hayırlısı... sahadada ayakların titremesse bizim karsımızda(taraftar heycanı :D ) kıwırırsın :D :)

Geri